Το μήνυμα του Πελέ στον Εμπαπέ

×

Η Γαλλία μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι με την Αγγλία για τα προημιτελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ και ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Πελέ έστειλε μήνυμα στον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης Κιλιάν Εμπαπέ.

Το μήνυμα του Πελέ στον Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ευχήθηκε περαστικά στον Πελέ ο οποίος παραμένει σε νοσοκομείο στο Σάο Πάολο. Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή της Γαλλίας και μάλιστα εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις φανταστικές επιδόσεις του Εμπαπέ στο 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο.

"Σε ευχαριστώ Κιλιάν Εμπαπέ. Είμαι χαρούμενος που σε είδα να σπας ένα ακόμη ρεκόρ μου σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο φίλε μου" ανέφερε το συγκινητικό μήνυμα του Πελέ για τον σούπερ σταρ της Γαλλίας. Ο Εμπαπέ με την ψυχολογία στα ύψη έπειτα από την απάντηση του Πελέ στα social media, ετοιμάζεται να οδηγήσει την εθνική ομάδα της χώρας του στα ημιτελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και την Γαλλία, θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου στις εννέα και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.