Θανάσης Πάτρας

Θανάσης Πάτρας

Παρουσιαστής-Ραδιοφωνικός παραγωγός

Ο Θανάσης Πάτρας είναι ένας χαρισματικός  μπαμπάς που του αρέσει να συνδυάζει βουνό, θάλασσα, καριέρα και οικογένεια. Το 2007  παντρεύτηκε την Κατερίνα Παγώνη με την οποία απέκτησαν το 2012 την κόρη τους, Ίλια Μανόλια.

Γεννήθηκε στη Δράμα, όμως, η δουλειά του πατέρα του που ήταν εκπαιδευτικός τον έφερε τελικά στους Σοφάδες Καρδίτσας, στους οποίους μεγάλωσε και πήγε σχολείο.

Μικρός ήθελε να γίνει γιατρός, όμως ο… Tom Cruise και η ταινία Top Gun του άλλαξε κατεύθυνση καθώς μαζί με όλους τους φίλους του αποφάσισε να γίνει πιλότος! Η είσοδός του στον χώρο των media έγινε το 1994 όταν ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει δημοσιογραφία στη σχολή του ΑΝΤ1. Η πρώτη του εμφάνιση στο “τηλεοπτικό γυαλί” ήταν ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «7 ημέρες Σκάι» που παρουσίαζε η Νανά Παλαιτσάκη. Ευρύτερα γνωστός, όμως, έγινε το 2004 όταν συμπαρουσίασε με τη Σοφία Αλιμπέρτη την εκπομπή του Alpha «Αυτό μας έλειπε!».

Ο Θανάσης Πάτρας εκτός από την Νανά Παλαιτσάκη και τη Σοφία Αλιμπέρτη έχει συνεργαστεί και με τους Θέμο Αναστασιάδη, Βλάσση Μπονάτσο, Ρούλα Κορομηλά, η οποία τον «βάφτισε» Θανάση μιας και ως τότε τον έλεγαν όλοι Θάνο, Κώστα Χαρδαβέλλα, Θοδωρή Ρουσόπουλο, Έλντα Πανοπούλου, Σοφία Βόσσου και Νάντια Μπουλέ. Παράλληλα, ωστόσο, με την τηλεοπτική του καριέρα έχει παρουσία και στο ραδιόφωνο, ενώ έχει κάνει και διαφημίσεις.

Photos