«Τελειώνει» το θέμα με το συμβόλαιο του Hamilton, στο Σίλβερστοουν

×

Γιώργος Ανανίδας

Στο τελικό τους στάδιο φέρονται να βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Mercedes και Lewis Hamilton , για την επέκταση του συμβολαίου του Βρετανού. Τα τελευταία ρεπορτάζ μάλιστα, κάνουν λόγο για ανακοίνωση της συμφωνίας στο βρετανικό Grand Prix. Υπενθυμίζεται, ότι ο 38χρονος οδηγεί για τα «ασημί βέλη» από το 2013 που άφησε τη McLaren.

Lewis Hamilton

Το παρόν συμβόλαιο του Hamilton λήγει στο τέλος του 2023 και όπως παραδέχθηκε ο ίδιος πριν μερικές εβδομάδες, μιλάει σε σταθερή βάση για το μέλλον του, με τον επικεφαλής της ομάδας, Toto Wolff.

«Το πρόβλημα, είναι στις λεπτομέρειες. Ο Lewis θέλει να μείνει στη Mercedes και η Mercedes θέλει να τον κρατήσει. Θα ολοκληρωθεί η συμφωνία» ανέφερε γεμάτος σιγουριά ο δημοσιογράφος του Sky Sports F1, David Croft.

«Δεν είναι τα λεφτά το θέμα, αλλά η υποστήριξη προς τον Hamilton, υποστήριξη στα πολλά και διαφορετικά πράγματα που θέλει ο Lewis να κάνει. Δηλαδή δεσμεύσεις για το μέλλον του, όπως να αναλάβει έναν ρόλο πρεσβευτή στην ομάδα» αποκαλύπτει ο «Crofty».

«Έχουν ακόμα πολλά θέματα να λύσουν, αλλά η συμφωνία θα πραγματοποιηθεί. Δεν θα με εξέπληττε αν τελείωνε το ζήτημα στο Σίλβερστοουν, λογικό θα ήταν» συμπληρώνει ο γνωστός δημοσιογράφος.