Κοντά η ανανέωση του Hamilton στη Mercedes

×

Γιώργος Ανανίδας

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στις φήμες περί «γάμου» Hamilton – Ferrari, με τον Βρετανό να αποκαλύπτει στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (25/5) πως η συμφωνία του με τη Mercedes για νέο συμβόλαιο, είναι σε τελικό στάδιο. Μετά τις υπογραφές, ο Hamilton αναμένεται να δεσμεύσει το μέλλον του στα «ασημί βέλη» έως το επίσημο τέλος της καριέρας του.

Lewis Hamilton

Τα δημοσιεύματα και οι φήμες «οργίαζαν» τον τελευταίο καιρό γύρω από αυτό το θέμα και όσο ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν υπέγραφε, τόσο περισσότερο τα σενάρια τον έστελναν προς Μαρανέλο. Ο επικεφαλής της Ferrari, Fred Vassuer, ενίσχυσε νωρίτερα μέσα στη μέρα την παρούσα θέση του Hamilton, καθώς αρνήθηκε κάθετα πως έχει γίνει προσφορά 40 εκατομμυρίων λιρών στον Βρετανό. Παρόλα αυτά, δεν έκρυψε πως όλες οι ομάδες του grid θα ενδιαφέρονταν για τον «Ham», εφόσον αυτός γινόταν διαθέσιμος.

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Mercedes, μίλησε ανοιχτά στους δημοσιογράφους στο Μονακό. Ήταν ξεκάθαρος και δεν έκρυψε την αφοσίωσή του στην γερμανική ομάδα, αλλά και το ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Μπράκλεϊ και μετά το 2023.