Ανακοινώθηκε ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Ayrton Senna στη νέα μίνι σειρά του Netflix

×

Το Netflix ανακοίνωσε τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον 3 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Ayrton Senna, στη νέα μίνι σειρά που θα προβληθεί στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Ο Gabriel Leone θα είναι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Ayrton Senna στη μίνι σειρά, 6 επεισοδίων, του Netflix. Ο Βραζιλιάνος ηθοποιός σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι μεγάλη ευθύνη και μεγάλη τιμή που θα υποδυθεί τον Senna.

Η αδερφή του Senna, Viviane μιλώντας για την επιλογή του Leone στον πρωταγωνιστικό ρόλο τόνισε πως ο Βραζιλιάνος ηθοποιός έχει την ικανότητα να υποδυθεί την μοναδική προσωπικότητα του Ayrton Senna.

Εκτός από τη θρυλική καριέρα με τους τρεις Παγκόσμιους τίτλους στην F1 (1988, 1990 και 1991), τη γνωστή αντιπαλότητα με τον Alain Prost και το τραγικό τέλος του Βραζιλιάνου μύθου το 1994 στο Σαν Μαρίνο, η σειρά υπόσχεται να παρουσιάσει και αθέατες στιγμές της προσωπικότητάς του αλλά και της προσωπικής ζωής του.
Το project είχε ανακοινωθεί το 2020 αλλά η έναρξη των γυρισμάτων είχε αναβληθεί τότε λόγω της πανδημίας.

H σειρά έρχεται 13 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ με τίτλο "Senna" που καθήλωσε εκατομμύρια φίλους της Formula 1 – και όχι μόνο – σε όλο τον κόσμο.