«FORMULA 1 SHOW» - Πρεμιέρα σήμερα στις 17:00

×

BAHRAIN INTERNATIONAL CIRCUIT

To παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, το κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έρχεται σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Οι διάσημοι οδηγοί είναι έτοιμοι να κατακτήσουν την κορυφή και δίνουν ραντεβού σήμερα, Κυριακή 5 Μαρτίου,  με την άσφαλτο του «BAHRAIN INTERNATIONAL CIRCUIT».

Σήμερα στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί το 1ο Grand Prix του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, ενώ, νωρίτερα, στις 16:15 θα κάνει πρεμιέρα και η νέα εκπομπή «FORMULA 1 SHOW» με τον Τάκη Πουρναράκη και τον Πάνο Σεϊτανίδη, ο οποίος ζωντανά από το Μπαχρέιν θα μας μεταφέρει το κλίμα της κορυφαίας διοργάνωσης μέσα από αποκλειστικά θέματα, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, αλλά και μια ζωντανή συνέντευξη με τον διευθυντή των μονοθέσιων της FIA, Νικόλα Τομπάζη.

Καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο οδηγός Formula 4 Τζώρτζης Μαρκογιάννης, ο οποίος θα σχολιάζει, μεταξύ άλλων, τη μετάδοση του πρώτου Grand Prix.

Στο στούντιο θα βρίσκεται και η Μαρία Θωμά, η οποία θα μας μεταφέρει το lifestyle πρόσωπο της Formula 1.

Σήμερα στις 17:00 οι κινητήρες ανάβουν, τα κόκκινα φώτα σβήνουν και οι φίλοι της Formula 1 στην Ελλάδα δίνουν ραντεβού σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ για την πρώτη εκκίνηση της χρονιάς. Λάβετε θέσεις!

#f1ant1

Instagram
@f1.ant1

Facebook
@f1.ant1

Twitter
@f1ant1