ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΡΟΣ - ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΤΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΡΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΓεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου του 1982 στην Αθήνα. Είναι δημοσιογράφος και απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Η καταγωγή του είναι από Σκιάθο και τη Ζαγορά του Πηλίου.

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα στα δελτία ειδήσεων. Το πρώτο του ρεπορτάζ ήταν εκκλησιαστικό και έτσι διαπιστεύτηκε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλύπτοντας θέματά του.

Το 2010, η οικονομική και πολιτική επικαιρότητα της χώρας τον μεταφέρει στο οικονομικό ρεπορτάζ και μετέπειτα στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα, αλλά και στο πρωινό, ενημερωτικό μαγκαζίνο, «ΝΕΤ παντού». Έμεινε στη δημόσια τηλεόραση για περίπου 10 χρόνια, μέχρι το 2013.

Το 2013 του έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1 και εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό τμήμα του σταθμού, κάνοντας ρεπορτάζ για τα δελτία ειδήσεων.

Πριν από δύο χρόνια έγινε η πρόταση να μεταπηδήσει από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία και αποφάσισε να πει το «ναι» στη Φαίη Σκορδά, για τη συμμετοχή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» όπου και βρίσκεται μέχρι και σήμερα. 

ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΤΟΥ:

Η Μαρία είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος του διπλώματος χορού διδασκαλίας I.D.T.A. ( Latin), έχει στο ενεργητικό της επαγγελματικό δίπλωμα διδασκαλίας Μοντέρνου Χορού της I.S.T.D και έχει 21 πτυχία από Grade 2 έως επαγγελματικό επίπεδο σε Latin American, Standard Ballroom, Intermediate στο Disco Freestyle και Modern Theatre της I.S.T.D.  Η Μαρία είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία Rising Stars  (2013), προπονήτρια αθλητών χορού σε Latin – Modern. Έχει συμμετάσχει με guest εμφάνιση στο DWTS5 με τους Boys and Noise. Είναι η πρώτη της εμφάνιση ως χορογράφος στο DWTS.

Videos