ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΗ Χριστίνα τελείωσε το λύκειο στην Ιταλική Σχολή Αθηνών και σπούδασε στο BCA College. Αρχικά ασχολήθηκε με την έντυπη  δημοσιογραφία, ενώ το 1993 άνοιξε μπροστά της η προοπτική της τηλεόρασης.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο  πίσω από τις κάμερες, το έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ενώ η μεταγραφή της στο STAR, το 2002, της χάρισε την πρώτη της καθημερινή εκπομπή, ως παρουσιάστρια, με τίτλο “Super Star”.

Το Σεπτέμβριο του 2011, η Χριστίνα αναλαμβάνει τη θέση της Creative Advisor στη Διεύθυνση Ενημερωτικών Εκπομπών, στο κανάλι της Κηφισιάς καθώς και την παρουσίαση κεντρικών δελτίων ειδήσεων Σαββατοκύριακου στο STAR.

Από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και τον Ιούλιο του 2016 παρουσίασε στο ETV την πρωινή εκπομπή του σταθμού με τίτλο «Με το καλημέρα».

Από το Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι το Μάιο του 2017 παρουσίασε στο ίδιο κανάλι τη μεσημεριανή εκπομπή με τίτλο “La Biri Biri”. Τη φετινή σεζόν τη βλέπουμε ως παρουσιάστρια στην εκπομπή «Εμείς στο ETV».

Ήταν κολυμβήτρια στον αθλητικό όμιλο Γλυφάδας, λατρεύει το χορό και επιλέγει τους latin και ευρωπαϊκούς χορούς για να κρατιέται σε φόρμα.

Έχει μία κόρη τη Μαρίσα και τώρα είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Θανάση Αδαμόπουλο.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

Ο Αλέξανδρος είναι καθηγητής χορού από το 2004. Έχει σπουδάσει Associate Latin, Ballroom Style IDTA και American Latin. Έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Ελλάδος στη κατηγορία Professional Masterclass το 2013 και το 2017. Στο DWTS1 χόρευε με την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη και αποχώρησαν στο 6ο live. Στο DWTS5 χόρευε με την Νικολέτα Καρρά και κατέκτησαν την τρίτη θέση. 

Videos