ΜΥΡΙΕΛΛΑ ΚΟΥΡΕΝΤΗ - ΤΑΣΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

ΜΥΡΙΕΛΛΑ ΚΟΥΡΕΝΤΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΗ Μυριέλλα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Σε ηλικία τεσσάρων χρονών άρχισε να ασχολείται με την κολύμβηση. Σε ηλικία 12 ετών κατέκτησε το κύπελλο στη Σύγχρονη Κολύμβηση και έχει παρακολουθήσει μπαλέτο για 14 χρόνια.

Μετά το σχολείο, αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 2007 μέσα από τη σειρά «Ένας μήνας και κάτι», ενώ την επόμενη σεζόν  πρωταγωνίστησε στη νεανική σειρά «Γ4». «Η Πολυκατοικία» (2008), «Ο Πόλεμος των άστρων» (2010) και «Κλεμμένα όνειρα» ήταν κάποιες ακόμα σειρές που συμμετείχε, ενώ παράλληλα έλαβε μέρος στο show “Just The 2 Of Us” στο MEGA, ως διαγωνιζόμενη, και με coach τον τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο, κέρδισε την πρωτιά.

 Η πορεία της στο θέατρο είναι επίσης αξιοσημείωτη αφού έχει στο βιογραφικό της αρκετές συμμετοχές, μεταξύ των οποίων η παράσταση «Διαδρομές» και “RENT The Musical”, ενώ πρωταγωνίστησε στο βραβευμένο θεατρικό έργο «Φυλακισμένες».

Εκτός από την υποκριτική, εργάζεται και ως τραγουδίστρια. Παρέα με τον Παναγιώτη Τσακαλάκο και άλλους 4 μουσικούς, δημιούργησαν ένα cover band με το όνομα “Broken Radio”, με medleys από pop-rap 90s-2000s, dance κ.α.

Φέτος την απολαμβάνουμε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1, «Παρθένα Ζωή» όπου υποδύεται τη Μαρίνα Καλογιάννη.

 

ΤΑΣΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ:

Ο Τάσος είναι δάσκαλος χορού από το 2004.  Διδάσκει και χορογραφεί  Latin (International και American style), Ballroom αλλά και Ελληνικούς Παραδοσιακούς χορούς. Έχει λάβει διακρίσεις όλα αυτά τα χρόνια στο Πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος του WDSF καθώς και διεθνώς. Είναι κάτοχος “Associate level οn Latin Dances” του IDTA. Έχει τελειώσει Ψυχολογία στο American College of Greece (DEREE) και έχει κάνει σπουδές στη σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών (ΣΕΜΦΕ) στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ).

Είναι η πρώτη εμφάνιση του Τάσου στο DWTS.

Videos