ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΚΟΥΡΙΩΤΗΣ - ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΑΥΡΙΔΗ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΚΟΥΡΙΩΤΗΣ - ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΑΥΡΙΔΗΟ Βαγγέλης γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου 1996 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή του είναι από το Ναύπλιο. Μένει με τους γονείς τους στους Αμπελόκηπους και μάλιστα πολλές θαυμάστριες του ξέρουν ακριβώς το σπίτι του.

Ο Βαγγέλης έγινε ευρύτερα γνωστός από το ξεκίνημα της καριέρας του, το 2013,  ως μέλος του επιτυχημένου boy band “Boys Αnd Noise”. Παρά τη σχετικά σύντομη διάρκειά τους, οι “Boys And Noise” κατάφεραν να έχουν τέτοια επιτυχία, ώστε τα μέλη να θεωρήσουν ότι έκαναν τον κύκλο τους ως γκρουπ και καθένας τους ήταν πλέον έτοιμος για σόλο καριέρα.

Αυτή τη στιγμή είναι το πιο hot pop είδωλο της χώρας. Του έχουν αποδώσει τίτλους όπως «ο Justin Bieber» της Ελλάδας ή «μικρός Ρουβάς». Το fan club του αποτελείται από εκατοντάδες χιλιάδες κορίτσια που γνωρίζουν μέχρι και τι νούμερο παπούτσι φοράει.

Η ενασχόλησή του με τη μουσική ήταν κάτι που ήρθε από μόνο του. Με πατέρα μουσικό, είχε μουσικά ερεθίσματα από μικρή ηλικία, έγραφε μουσική από μικρός, ήταν πωρωμένος με αυτό και δεν σκέφτηκε ποτέ να κάνει κάτι άλλο.

 Παίζει, κιθάρα , τύμπανα και πιάνο. Αυτή τη στιγμή σπουδάζει Μουσική Τεχνολογία, γιατί θέλει να εμπλέκεται σε όλα τα στάδια παραγωγής της μουσικής του.

Το 2017 κέρδισε δύο βραβεία στα μουσικά βραβεία MAD, «Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Φανατικότερων οπαδών» της χρονιάς και το «Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη».

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2017 κυκλοφόρησε  η πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Για Σένα Είμαι Εδώ», όπου έχει γράψει και ο ίδιος τη μουσική σε τραγούδια.

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΑΥΡΙΔΗ:

Η Νικολέτα ασχολήθηκε με το κλασικό μπαλέτο από τα 5 έως τα 12 της χρόνια. Από το 2010 είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδος στις κατηγορίες “Youth Latin and Ballroom” και “Amateur Ballroom”. Έχει διακρίσεις και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και στις κατηγορίες “All ladies adults” ( 18 – 34). Ως χορογράφος – προπονήτρια, τα ζευγάρια και οι ομάδες της έχουν πολλές διακρίσεις σε κύπελλα και πρωταθλήματα Ελλάδος. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στα οποία δίδαξαν μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Natalie Ivachenko,Tonia Kosovich κ.α. Είναι φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στα ΤΕΙ Αθηνών. Στο DWTS4, χόρευε με τον Σάκη Αρσενίου και αποχώρησαν στο 3ο live.

Videos