ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΤΣΕΡΙΔΗΣ

ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ - ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΗ Βίκυ γεννήθηκε στη Σπάρτη και στα 13 της χρόνια μαζί με την οικογένειά της μετακόμισαν στην Αθήνα όπου συνέχισε το σχολείο, στο οποίο ήταν άριστη μαθήτρια.

Παρά την αντίθετη γνώμη των γονιών της, η Βίκυ ήθελε από μικρή να γίνει ηθοποιός. Οι πόρτες στον χώρο της υποκριτικής άνοιξαν εύκολα, αφού τελειώνοντας τη δραματική σχολή, το 2012, πήρε αμέσως πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του ANT1 «Το Αμάρτημα της Μητρός Μου».  

Από τότε έχει συμμετάσχει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων τα «Κλεμμένα Όνειρα» και η «Δικαίωση».

Έχει πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις μεταξύ των οποίων  «Άνδρες έτοιμοι για όλα», «Πετάει – Πετάει», «Bam Bam» κ.ά.

Αγαπάει να φροντίζει τον εαυτό της και τη φυσική της κατάσταση. Αυτό ήταν που την οδήγησε να  πάρει πτυχίο Pilates και Tae Bo.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΤΣΕΡΙΔΗΣ:

O Γιώργος χορεύει σε αγώνες από τα 6 του. Έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο Athens Dance Sport Open από το 2009 έως το 2017 και την πρώτη θέση στο Διεθνές Κύπελλο αθλητικού χορού «Ακρόπολις» τις χρονιές 2005 και 2007. Το 2006 πήρε την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα Ελλάδος Ε.Χ.Ο.Ε. στην κατηγορία Latin & Ballroom.  Έχει πάρει την πρώτη θέση στο Athens Dance Xenia 2016 -2017.  Ως χορογράφος – προπονητής, έχει στο ενεργητικό του αρκετές επιτυχίες για τις ομάδες του, καθώς μαθητές του έχουν διακριθεί σε κατηγορίες All Ladies, Hip – Hop, αθλητικά ζευγάρια  και one- three – five dance. Στο DWTS4, χόρευε με την Ελένη Χατζίδου και αποχώρησαν στο 4ο Live.

Videos