Hamilton: «Δεν χρειάζεται να δικαιωθεί η απόφασή μου»

×

Γιώργος Ανανίδας

Ο Lewis Hamilton μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (18/4) ενόψει του Grand Prix Κίνας και εξέφρασε την ενόχλησή του για τις αδιάκοπες ερωτήσεις σχετικά με την απόφασή του να μετακινηθεί στη Scuderia Ferrari το 2025.

Lewis Hamilton

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής σόκαρε τον κόσμο της Formula 1 την πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου, όταν ανακοίνωσε ότι θα οδηγεί για τη Scuderia Ferrari από το 2025.

Το ξεκίνημα για την Mercedes-AMG είναι κάθε άλλο παρά ιδανικό το 2024, σε αντίθεση με την ιταλική ομάδα που δείχνει να έχει βρει μία σωστή κατεύθυνση η οποία μεταφράζεται σε αποτελέσματα στην πίστα.

Αυτό έχει ωθήσει πολλούς δημοσιογράφους να ρωτούν συνεχώς τον Hamilton κατά πόσο χαίρεται για την απόφασή του, βλέποντας την ομάδα από το Μαρανέλο να ανθίζει την ώρα που αυτή του Μπράκλεϊ ψάχνεται.

Μία παρόμοια ερώτηση του έγινε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγωνιστικού τριημέρου στη Σανγκάη, με τον 39χρονο Βρετανό να απαντάει:

«Δεν αισθάνομαι ότι πρέπει συνεχώς να δικαιώνεται η απόφασή μου. Γνωρίζω τι είναι σωστό για εμένα και αυτό δεν έχει αλλάξει από όταν πήρα αυτήν την απόφαση.

«Δεν υπήρξε στιγμή που την αμφισβήτησα και δεν με παρασέρνουν τα σχόλια άλλων. Ακόμα και σήμερα, που ορισμένοι λένε τα δικά τους, κάτι που θα συνεχιστεί για όλη τη χρονιά.

«Και εγώ θα κάνω ό,τι έκανα μέχρι τώρα. Ο καθένας γνωρίζει από μόνος του ποιο είναι το σωστό για εκείνον. Και για εμένα, αυτή η απόφαση σημαίνει πως θα με περιμένουν συναρπαστικά πράγματα» δήλωσε ο Lewis Hamilton.