Ανανέωση Alonso: Ο Krack ανησυχούσε… τζάμπα

×

Γιώργος Ανανίδας

Ο επικεφαλής της Aston Martin, Mike Krack παραδέχεται ότι υπήρχαν ανησυχίες κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τον Fernando Alonso.

Fernando Alonso

Την περασμένη εβδομάδα, η βρετανική ομάδα ανακοίνωσε την πολυετή ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού πρωταθλητή, ο οποίος θα παραμείνει στο Σίλβερστον μέχρι και το 2026.

Παρότι οι διαπραγματεύσεις κύλησαν γρήγορα και ομαλά, ο Mike Krack αποκάλυψε ότι υπήρχαν ανησυχίες για το αν ο Alonso θα θελήσει να αποσυρθεί εν μέσω του συμβολαίου του λόγω των υψηλών απαιτήσεων της Formula 1.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που του τέθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Grand Prix της Κίνας για το αν ήταν πεπεισμένος ότι ο Ισπανός θα παραμείνει, απάντησε:

«Όχι, δεν ήμουν πεπεισμένος. Ο Fernando ήταν ξεκάθαρος όταν ήρθε, ότι το καλεντάρι και τα πολλά ταξίδια σου ρουφάνε την ενέργεια, ειδικά εάν θες να δουλεύεις όπως εκείνος.

«Δεν υπάρχει το 99%. Και για αυτό, όπως είναι το καλεντάρι, σου στερούνται τα πάντα. Για αυτό νομίζω έχει πει πολλές φορές, ότι δεν υπάρχει ζωή. Είτε το κάνεις αυτό 100% ή καθόλου.

«Οπότε, όταν βλέπεις πως δουλεύει, πως κινείται και επικοινωνεί, καταλαβαίνεις ότι για εκείνον υπάρχει μόνο το 100%.

«Αν σκεφτείς ότι είχα μερικές ανησυχίες πως θα μας πει ότι θέλει να κάνει κάτι άλλο στη ζωή του, τότε ήμουν πολύ χαρούμενος όταν έμαθα ότι αγαπάει τη Formula 1 περισσότερο από την ιδιωτική του ζωή» ανέφερε ο Mike Krack.