ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ

Η Κατερίνα Στικούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι μοντέλο, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια.

Η δισκογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2009. Μετά από δύο συνεργασίες, με πιο σημαντική αυτή με τους ΝΕΒΜΑ και τη μεγάλη επιτυχία “Εμμονή”, κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, με τίτλο “Η Μουσική Μου”, ο οποίος έγινε χρυσός. Το τραγούδι “Σενάριο” που υπάρχει στο συγκεκριμένο δίσκο έγινε μεγάλη επιτυχία και ήταν αυτό που την καθιέρωσε σε clubs, ραδιόφωνα, αλλά και στο νεανικό κοινό.

Το 2013 κυκλοφόρησε το album “Η Γεύση της ζωής μου”, το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το “Ψηλά τακούνια”.

Τα singles συνέχισαν να έρχονται και η κορύφωσή τους ήταν το album “Cliche” το 2015, που περιείχε και τα τραγούδια “Τατουάζ”, “Μ' ένα σου φιλί”, “Συννεφιά” κ.α.

Χρονιά ορόσημο για την ίδια, ωστόσο, είναι το 2018, με την κυκλοφορία του “Soundtrack”, του album που τη χαρακτηρίζει περισσότερο. Σε αυτό υπάρχει το τραγούδι “Ενθάδε κείται”, το οποίο έφτασε στο #1 στις τάσεις του YouTube.

To 2020 κυκλοφόρησε το single “Διαφέρω”, συνεργάστηκε με τους Going Through στο τραγούδι “No Habla Espanol” , αλλά και με την Ελευθερία Ελευθερίου στο τραγούδι “Οι ιστορίες μας”.

Το Δεκέμβριο του ίδιου έτους κυκλοφόρησε το τελευταίο της solo single με τίτλο “Τα Χριστούγεννα μου εσύ”, και τον Ιανουάριο του 2021 η συνεργασία της με τον Dj Stephan και τον Lil’ Pop, στο κομμάτι “All in”.

Επίσης, ήταν η παρουσιάστρια του “My Style Rocks” τις προηγούμενες δύο τηλεοπτικές σεζόν.

Όλα αυτά τα χρόνια, έχει χαρακτηριστεί από τις τολμηρές μουσικές της επιλογές και τα εντυπωσιακά video clips της. Την ίδια ώρα, οι εκρηκτικές της εμφανίσεις είναι ασταμάτητες και πολλές από αυτές, πραγματοποιούνται σε μεγάλα φεστιβάλ, αλλά και στις σκηνές μουσικών βραβείων.

Το 2019 συμμετείχε στον πέμπτο κύκλο του “Your Face Sounds Familiar”, όπου κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Videos

Photos