Μια σύγχρονη φουρνάρισσα με όραμα

Η Ελισάβετ Κουλούρη, μια σύγχρονη φουρνάρισσά, ιδρύτρια του Betty's Bakery, μας υποδέχεται στο εργαστήριο αρτοποιίας στον Βοτανικό, εκεί που αναβιώνει το αληθινό προζυμένιο ψωμί χωρίς πρόσθετα, συντηρητικά και ζάχαρη. Κάνει παραδόσεις στο κέντρο της Αθήνας με ποδήλατο για να μην επιβαρύνει το περιβάλλον, όσο ψωμί περισσεύει πηγαίνει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και μέρος των εσόδων διατίθεται σε οργανώσεις και ευάλωτες ομάδες. Κυρίως, όμως, σέβεται τον κόπο των αγροτών και των παραγωγών και έχει σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα.

Ανέβηκε στις 28/03/2023 13:28