Μια σύγχρονη φουρνάρισσα με όραμα
Η Ελισάβετ Κουλούρη, μια σύγχρονη φουρνάρισσά, ιδρύτρια του Betty's Bakery, μας υποδέχεται στο εργαστήριο αρτοποιίας στον Βοτανικό, εκεί που αναβιώνει το αληθινό προζυμένιο ψωμί χωρίς πρόσθετα, συντηρητικά και ζάχαρη. Κάνει παραδόσεις στο κέντρο της Αθήνας με ποδήλατο για να μην επιβαρύνει το περιβάλλον, όσο ψωμί περισσεύει πηγαίνει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και μέρος των εσόδων διατίθεται σε οργανώσεις και ευάλωτες ομάδες. Κυρίως, όμως, σέβεται τον κόπο των αγροτών και των παραγωγών και έχει σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα.
Ανέβηκε στις 28/03/2023 13:28
Περισσότερα επεισόδια
Έξυπνες πόλεις
Τι σημαίνει έξυπνη πόλη; Ένας δήμος που οι παραδοσιακές υπηρεσίες γίνονται πιο...
Το καινοτόμο μεσιτικό γραφείο
Η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών στις πωλήσεις πολυτελών και «lifestyle» κατοικιών...
Κοράλλι: Ο αρχιτέκτονας της θάλασσας
Τα κοράλλια σε όλο τον κόσμο γίνονται άσπρα και φθάνουν στο σημείο να πεθαίνουν,...
Απολιγνιτοποίηση 4 χρόνια μετά
Πρόσφατα συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από την ανακοίνωση της απόφασης για...
Γυναικεία επιχειρηματικότητα σε πρώτο πλάνο
Από τις πολυεθνικές της Αθήνας στην παραγωγή αμυγδάλων και τη γυναικεία...
Με αστέρι Μισελέν στην Γαλλία το πεπόνι της Μεσσηνίας
Παράγεται στα εύφορα χώματα της Μεσσηνίας και καταναλώνεται, μεταξύ άλλων, σε...