Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

ΤΩΡΑ ΤΟ NETWIX ΕΧΕΙ ΚΑΙ BLOG!

Τετάρτη 14-06-17

Ολοκαίνουριο Netwix Blog: Με νέο look & feel, φρέσκο περιεχόμενο και θέματα που ξεχωρίζουν!

Μπορεί να το γνωρίζετε ως το Νο1 αυτόνομο, ελληνικό νεανικό web κανάλι, με αποκλειστικά δωρεάν βίντεο, αλλά τώρα έχετε ακόμη ένα λόγο να μπαίνετε καθημερινά στο ΝΕTWIX.GR: Το νέο του blog!

Με νέο look & feel, το ολοκαίνουριο Netwix Blog είναι ήδη στον «αέρα», με όλα όσα αφορούν τους νέους σήμερα, αστεία, περίεργα, πρωτότυπα, viral, ενδιαφέροντα θέματα, μα πάνω απ’ όλα post που θα σας κάνουν να θέλετε να τα μοιραστείτε στα social media και που θα συζητηθούν.

Με αφορμή το νέο Blog, η ομάδα του NETWIX δήλωσε σχετικά: «Το NETWIX blog όπως άλλωστε και το ίδιο το NETWIX, δε θα μπορούσε παρά να προσφέρει τα πιο “out-of- the box”  θέματα που ξεχωρίζουν και φυσικά ανταποκρίνονται σε διαφορετικά νεανικά κοινά με διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε πάντα με την ίδια δημιουργικότητα και φαντασία να δημιουργούμε περιεχόμενο που στοχεύει στην καλύτερη και μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τα κοινά μας».

Ανακαλύψτε τώρα το συναρπαστικό κόσμο του Netwix Blog εδώ: www.netwix.gr/Blog

NETWIX. The ORIGINAL webTV: Το http://www.netwix.gr/ είναι ένα διαδικτυακό κανάλι με ORIGINAL περιεχόμενο, που απευθύνεται στη γενιά των digital media. Είναι το νούμερο 1 αυτόνομο, ελληνικό νεανικό web κανάλι, με αποκλειστικό, πρωτογενές και δωρεάν περιεχόμενο, ειδικά φτιαγμένο για το διαδίκτυο. Το netwix σχεδιάστηκε με βασικό στόχο να παρέχει στα νεανικά κοινά (15-35), μέσα από 5 διαφορετικά θεματικά κανάλια (ORIGINAL Comedy, ORIGINAL Series, ORIGINAL Life, ORIGINAL Entertainment, ORIGINAL Tech & Games), άμεση και εύκολη πρόσβαση σε ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές, τηλεοπτικού επιπέδου, σε ένα σύγχρονο, εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον.


Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων