Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

ΤΟ NOMADS Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ PALAWAN ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ!

Δευτέρα 23-10-17

Αν θέλετε να βρεθείτε σε έναν από τους top εξωτικούς προορισμούς στον πλανήτη, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό του Nomads και να διεκδικήσετε ένα αεροπορικό ταξίδι για δύο, στο Palawan, στις Φιλιππίνες, με 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, εντελώς δωρεάν!

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν 7 εβδομάδες, έως την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου: Κάθε εβδομάδα κληρώνεται ένα ταξίδι 2 ατόμων, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Το Nomads, το απόλυτο ριάλιτι περιπέτειας και δράσης, που έκανε το ντεμπούτο» του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να διεκδικήσετε, ένα από τα επτά ταξίδια (δύο ατόμων), στο νησί Palawan, στις Φιλιππίνες, σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα, πανέμορφα και εξωτικά μέρη του πλανήτη.

Συγκεκριμένα, το κάθε ένα από τα επτά δώρα που θα κληρωθούν, μέσα από συμμετοχή στο διαγωνισμό του Nomads, αφορά σε δύο αεροπορικά εισιτήρια, 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με ημιδιατροφή, εντελώς δωρεάν, από τη Manessis Travel. Επιπλέον, όλοι όσοι θα δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό, θα κερδίσουν μία δωροεπιταγή 4€ από το Linguaphone.gr.

Η διαδικασία απλή: Μπορείτε είτε να καλέσετε στο 901 600 45 45 (από κινητό και σταθερό) ή να στείλετε SMS, γράφοντας Ν στο 54990.

Η διάρκεια; 7 εβδομάδες, με έναρξη, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου. Στο τέλος κάθε εβδομάδας κληρώνεται ένα ταξίδι 2 ατόμων, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Τώρα, με το Nomads μπορείτε να κάνετε ένα μοναδικό όνειρο πραγματικότητα και να επισκεφτείτε το πανέμορφο νησί Palawan με την παρέα σας!

Θα είναι καθηλωτικό!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, μπορείτε να επισκεφτείτε το site του ΑΝΤ1, www.antenna.gr ή να καλέσετε απευθείας στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης 211 1815 924 (Audiotex S.A.)

Κόστος συμμετοχής: Από σταθερό (2,60€/κλήση με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας) και από κινητό (3,12€/κλήση, 2,50€/SMS με ΦΠΑ και επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας, ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού).

Μεγάλος Χορηγός του απόλυτου ριάλιτι περιπέτειας, είναι η WIND.

#NomadsGR

www.antenna.gr/nomads

FB page: Nomads Ant1 https://www.facebook.com/nomadsant1/

Twitter:  NomadsAnt1  https://twitter.com/nomadsant1

Instagram: @nomadsant1 https://www.instagram.com/nomadsant1/

Ευχαριστούμε πολύ,

Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων