Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

ΤΟ NETWIX.GR ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ «ΣΤΑΡΟΥΜΠΕΣ & ΚΑΡΥΔΕΣ» ΚΑΙ «ΣΑΡΩΝΕΙ» ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

Δευτέρα 04-09-17

Το 1ο επεισόδιο είναι ήδη online με τους καλύτερους και πιο απίθανους Έλληνες celebrities!

 

Τα ριάλιτι περιπέτειας είναι αναμφισβήτητα το απόλυτο . Έτσι, το Netwix.gr, το νούμερο 1 αυτόνομο, ελληνικό νεανικό web κανάλι με 100% αυθεντικό περιεχόμενο, πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, πρωτοτυπεί για ακόμη μια φορά… Επιστρέφει με το ΑΠΟΛΥΤΟ ριάλιτι επιβίωσης για τη νέα σεζόν, με τίτλο «Σταρούμπες & Καρύδες» και σαρώνει το διαδίκτυο!

 

Στο 1ο επεισόδιο με τίτλο «Το πρώτο αίμα», ήδη στον αέρα και διαθέσιμο στο Netwix.gr, απολαμβάνουμε την επική έναρξη του reality επιβίωσης «Σταρούμπες & Καρύδες», στο οποίο συμμετέχουν οι καλύτεροι και πιο απίθανοι Έλληνες celebrities.

 

Παρακολουθούμε, μεταξύ άλλων, τους Ηλία Ψινάκη, Νότη Σφακιανάκη Σπύρο Σούλη, Νίκο Αλέφαντο, Λευτέρη Παπαδόπουλο και Κώστα Πρέκα, να καταφτάνουν στις αφιλόξενες παραλίες του Άγιου Μαυρικίου και να προσπαθούν να προσαρμοστούν στα δεδομένα της νέας τους περιπέτειας.. Η ομάδα των «διάσημων» αναμετράται με τους «κοινούς θνητούς» στο πρώτο αγώνισμα, μόνο που ο παίχτης που θα τους εκπροσωπήσει δεν αποδεικνύεται και τόσο καλή επιλογή..

 

Δείτε τώρα το 1ο επεισόδιο του απόλυτου ριάλιτι επιβίωσης για τη σεζόν, στο Netwix.gr: http://www.netwix.gr/staroumpeskaikarudes και ακολουθήστε το Netwix στο Facebook: https://www.facebook.com/netwixgr/, για να μάθετε πότε είναι το επόμενο επεισόδιο.

 

Stay tuned!

#staroubes&karydes

 

Ευχαριστούμε πολύ,

H ομάδα του NETWIX

 

NETWIX. The ORIGINAL webTV: Το http://www.netwix.gr/ είναι ένα διαδικτυακό κανάλι με ORIGINAL περιεχόμενο, που απευθύνεται στη γενιά των digital media. Είναι το νούμερο 1 αυτόνομο, ελληνικό νεανικό web κανάλι, με αποκλειστικό, πρωτογενές και δωρεάν περιεχόμενο, ειδικά φτιαγμένο για το διαδίκτυο. Το netwix σχεδιάστηκε με βασικό στόχο να παρέχει στα νεανικά κοινά (15-35), μέσα από 5 διαφορετικά θεματικά κανάλια (ORIGINAL Comedy, ORIGINAL Series, ORIGINAL Life, ORIGINAL Entertainment, ORIGINAL Tech & Games), άμεση και εύκολη πρόσβαση σε ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές, τηλεοπτικού επιπέδου, σε ένα σύγχρονο, εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον.