TO ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ VICE GREECE ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL

Τρίτη 31-01-17

Το VICE GREECE μπήκε στον πυρήνα της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» και αποκάλυψε την αλήθεια πίσω από την οικονομική θρησκεία του Αρτέμη Σώρρα

Το άρθρο «Πέρασα Δύο Μήνες στα Γραφεία μιας Οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα» του δημοσιογράφου του VICE GREECE, Θοδωρή Χονδρόγιαννου, που δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου, κρύβει μια συγκλονιστική ιστορία.

Το VICE GREECE, πριν από δύο μήνες ξεκίνησε μία εκτενή έρευνα ενώ παράλληλα αποφάσισε να «διεισδύσει» στην οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις» (ΕΣΥ) του Αρτέμη Σώρρα, με σκοπό να δει από μέσα τον τρόπο που λειτουργεί.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, το VICE, συγκεντρώνοντας και διασταυρώνοντας τα στοιχεία που μάζευε καθημερινά, προσπάθησε να «ξεσκεπάσει» την πολιτική απάτη της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα και να αναδείξει τη σοβαρότητα του ζητήματος. Περισσότεροι από 12 χιλιάδες πολίτες είναι μέλη της οργάνωσης ενώ περισσότεροι από πέντε χιλιάδες έχουν σταματήσει να πληρώνουν τις εισφορές τους γιατί πιστεύουν ότι ο Αρτέμης Σώρρας θα επιμεληθεί των οικονομικών τους υποχρεώσεων.

Στο άρθρο του, «Πέρασα Δύο μήνες στα Γραφεία μιας Οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα», ο Θοδωρής Χονδρόγιαννος, μεταξύ άλλων, περιγράφει την εμπειρία του από την «είσοδό» του στην οργάνωση, την ιδεολογική κατήχηση των μελών της σε έναν ρατσιστικό-αντισημιτικό λόγο καθώς και την οικονομική θρησκεία του Αρτέμη Σώρρα που υπόσχεται να ξεχρεώσει με τα τρισεκατομμύρια του όλους τους Έλληνες πολίτες.

Επιπλέον, το άρθρο έχει αρκετά στοιχεία από την καθημερινή επαφή του δημοσιογράφου με τους οπαδούς του Σώρρα, που αγαπούν ιδιαίτερα τις θεωρίες συνωμοσίας, τα hoaxes και την αρχαιολατρία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλοί υποστηρικτές της ΕΣΥ πιστεύουν ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι απόγονος του θεού Απόλλωνα.

Μπορείτε να μάθετε όλη τη συγκλονιστική ιστορία για την οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις» στο άρθρο του VICE GREECE, εδώ:

Αξίζει να σημειωθεί ότι μερικά από τα άρθρα που ξεχώρισαν και έγραψαν στις προτιμήσεις του κοινού με τη θεματολογία τους το τελευταίο διάστημα είναι:

«Είναι Ντροπή η Εικόνα που Βλέπουμε Σήμερα στους Καταυλισμούς Προσφύγων»

«Κάπως Έτσι Ήταν να Μεγαλώνεις σαν Αλβανάκι στην Ελλάδα του 1990»

«Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης δεν Έχει Μετρήσει Ποτέ το IQ του - Αλλά Είναι πιο Έξυπνος από Εσένα»

Όλο το υλικό της πιο ανατρεπτικής ειδησεογραφικής πλατφόρμας είναι διαθέσιμο στο επίσημο site του VICE GREECE: https://www.vice.com/gr