Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

THE 2NIGHT SHOW με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 11 MAΪΟΥ ΣΤΙΣ 00:15

Τρίτη 09-05-17

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΒΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου
Guest Star:  Δημήτρης Σταρόβας

Το ξεχωριστό late show, The2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους και τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις επιστρέφει για να μας κρατήσει, όπως πάντα, την πιο ωραία συντροφιά, αυτή την Τετάρτη 10 και Πέμπτη 11 Μαΐου στις 00.15, μετά τα μεσάνυχτα.

Την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 00.15, στο The2night Show υποδεχόμαστε την αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου. Πόσο διαφορετική είναι η Μαρία του ΣΟΥ-ΚΟΥ από τη Μαρία τουYour Face Sounds Familiar; Την απάντηση μας τη δίνει η ίδια η Μαρία.

Η Ευαγγελία Αραβανή συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show σε μία απολαυστική συνέντευξη. Παίζουν καραόκε μαζί με τον Γρηγόρη, ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας αναλαμβάνει τον ρόλο του αυστηρού κριτή.

Την Πέμπτη 11 Μαΐου, στο πλατό του The2night Show, υποδεχόμαστε τους Kings. Το ελληνικό μουσικό συγκρότημα που έγινε γνωστό με το τραγούδι «Όπου με πας», μας τραγουδάει ζωντανά και μας ξεσηκώνει.

Ακόμη: Στο The2night Show, έρχεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μας μιλάει για την τηλεοπτική της εμπειρία και μας αποκαλύπτει άγνωστες πληροφορίες από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι παιχνίδι.

Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 00:15, με δύο νέα, μοναδικά επεισόδια!

Μείνετε συντονισμένοι!

Και μην ξεχνάτε.. Όλη την εβδομάδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό της εκπομπής μέσω του antenna.gr.

‘Oλα τα επεισόδια στο minisite: www.antenna.gr/the2nightshow 

Ξεχωριστά οι συνεντεύξεις  της εκπομπής εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/guests 

Και  για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις μουσικές στιγμές του Jimmy Starova & The AlcaΤrash Band μπαίνετε απευθείας εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/jimmyStarovaandthealcatrashband

#The2NightShow

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων