Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

THE 2NIGHT SHOW με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τρίτη 20-06-17

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 IOYNIOY ΣΤΙΣ 00:15

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:40

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ» ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ!

Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου

Guest Star:  Δημήτρης Σταρόβας

Το ξεχωριστό late show, The2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους και τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις επιστρέφει για να μας κρατήσει, όπως πάντα, την πιο ωραία συντροφιά, αυτή την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 00.15 και Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 00.40, μετά τα μεσάνυχτα.

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 00.15, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μιλάει για την τηλεοπτική χρονιά που πέρασε και μας αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες.

Γιώργος Μαυρίδης και Γρηγόρης Αρναούτογλου ανταγωνίζονται στο ποδοσφαιράκι.. Ο Γιώργος Μαυρίδης έρχεται στο The2night Show και κάνει μεταξύ άλλων έναν απολογισμό της μέχρι τώρα τηλεοπτικής του πορείας.

Στο πλατό του The2night Show έρχεται και η Ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή. Μας μιλάει για την πολιτική, τη δημοσιογραφία και τη ζωή της στα έδρανα της Βουλής.

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 00.40, μαζί μας στο The2night Show, η Ελεονώρα Μελέτη σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Μιλάει για τις τηλεοπτικές προτάσεις που απέρριψε και μοιράζεται μαζί μας προσωπικές πληροφορίες.

Ακόμη: Στο The2night Show, και τις δύο μέρες, παίζουμε το «Παιχνίδι με τις Ομπρέλες», το νέο παιχνίδι της εκπομπής που σπάει ταμεία και μοιράζει μεγάλα δώρα στους τηλεθεατές.

Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 00.15 και την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 00:40, με δύο νέα, μοναδικά επεισόδια!

Μείνετε συντονισμένοι!

Και μην ξεχνάτε.. Όλη την εβδομάδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό της εκπομπής μέσω του antenna.gr.

‘Oλα τα επεισόδια στο minisite: www.antenna.gr/the2nightshow

Ξεχωριστά οι συνεντεύξεις  της εκπομπής εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/guests 

Και  για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις μουσικές στιγμές του Jimmy Starova & The AlcaΤrash Band μπαίνετε απευθείας εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/jimmyStarovaandthealcatrashband

#The2NightShow

Ευχαριστούμε πολύ,

Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων