Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

THE 2NIGHT SHOW με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τρίτη 13-06-17

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 IOYNIOY ΣΤΙΣ 00:15

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:40

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ: ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗΣ

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ» ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ!

Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου

Guest Star:  Δημήτρης Σταρόβας

Το ξεχωριστό late show, The2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους και τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις επιστρέφει για να μας κρατήσει, όπως πάντα, την πιο ωραία συντροφιά, αυτή την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 00.15 και Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 00.40, μετά τα μεσάνυχτα.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 00.15, η Ελένη Φουρέιρα αφήνει για λίγο την καρέκλα του κριτή του So You Think You Can Dance και συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The2night Show. Μοιράζεται μαζί μας, μεταξύ άλλων, τη μέχρι τώρα εμπειρία της από το χορευτικό talent show ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Σταρόβας της επιφυλάσσουν μία έκπληξη. 

Κάνει διεθνή καριέρα στην Κίνα και την Ινδία. Μαζί μας το μοντέλο Νεκτάριος Κυρκόπουλος, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο The2night Show.

Στο πλατό του The2night Show έρχεται και ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος. Μιλάει για όλα, μας αποκαλύπτει επαγγελματικές και προσωπικές πτυχές της ζωής του και τραγουδάει ζωντανά.

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 00.40, μαζί μας στο The2night Show, ο Στέλιος Χανταμπάκης. Μιλάει  για την πρόσφατη τηλεοπτική του εμπειρία και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ακόμη: Στο The2night Show, παίζουμε το «Παιχνίδι με τις Ομπρέλες», το νέο παιχνίδι της εκπομπής που σπάει ταμεία και μοιράζει μεγάλα δώρα στους τηλεθεατές.

Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 00.15 και την Πέμπτη 15 Ιουνίου στις 00:40, με δύο νέα, μοναδικά επεισόδια!

Μείνετε συντονισμένοι!

Και μην ξεχνάτε.. Όλη την εβδομάδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό της εκπομπής μέσω του antenna.gr.

‘Oλα τα επεισόδια στο minisite: www.antenna.gr/the2nightshow

Ξεχωριστά οι συνεντεύξεις  της εκπομπής εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/guests 

Και  για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις μουσικές στιγμές του Jimmy Starova & The AlcaΤrash Band μπαίνετε απευθείας εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/jimmyStarovaandthealcatrashband

#The2NightShow

Ευχαριστούμε πολύ,

Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων