Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

THE 2NIGHT SHOW με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τρίτη 23-05-17

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 25 MAΪΟΥ ΣΤΙΣ 00:15

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΛΙΔΑ KAI ΙΝΝΑ ΙΝΝΑΚΙ

Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου
Guest Star:  Δημήτρης ΣταρόβαςΤο ξεχωριστό late show, The2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους και τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις επιστρέφει για να μας κρατήσει, όπως πάντα, την πιο ωραία συντροφιά, αυτή την Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Μαΐου στις 00.15, μετά τα μεσάνυχτα.

Την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 00.15, ο Ιωάννης Μελισσανίδης αφήνει για λίγο την καρέκλα του κριτή του So You Think You Can Dance και έρχεται στο “The2night Show”. Ο Ιωάννης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από 10 σχεδόν χρόνια, μας μιλάει για την εμπειρία του στο show και μας διηγείται άγνωστες ιστορίες από τη σπουδαία αθλητική του καριέρα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντά τηλεοπτικά τον Νίκο Μουρατίδη. Πάντα ανατρεπτικός και καυστικός, ο Νίκος Μουρατίδης μιλάει στον Γρηγόρη για όλους και για όλα και μας εκπλήσσει με τις αντιδράσεις του…

 


Την Πέμπτη 25 Μαΐου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται την Ειρήνη Κολιδά. Μας μιλάει για την τηλεοπτική της εμπειρία και μας αποκαλύπτει άγνωστες πληροφορίες από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι παιχνίδι.

 


Ακόμη: Στο The2night Show, έρχεται η Inna Innaki σε μια άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη.

Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Μαΐου στις 00:15, με δύο νέα, μοναδικά επεισόδια!

Μείνετε συντονισμένοι!

Και μην ξεχνάτε.. Όλη την εβδομάδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό της εκπομπής μέσω του antenna.gr.

‘Oλα τα επεισόδια στο minisite: www.antenna.gr/the2nightshow

Ξεχωριστά οι συνεντεύξεις  της εκπομπής εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/guests 

Και  για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις μουσικές στιγμές του Jimmy Starova & The AlcaΤrash Band μπαίνετε απευθείας εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/jimmyStarovaandthealcatrashband

#The2NightShow

 

Ευχαριστούμε πολύ,

Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων