Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

THE 2NIGHT SHOW με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τετάρτη 15-03-17

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 & ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:15

Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου
Guest Star:  Δημήτρης Σταρόβας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποδέχεται την πρόσκληση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έρχεται στο The2night Show την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 23.15.  Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μας μιλάει για τη ζωή του αλλά για την πολιτική.

Πολλή μουσική στο The2night Show αυτή την Τετάρτη 15 Μαρτίου. Η τραγουδίστρια των Imam Baildi Ρένα Μόρφη, έρχεται στο The2night Show, τραγουδάει ζωντανά και μας ταξιδεύει μουσικά.

Το πρώην μέλος των Boys and Νoise, ο Άρης Μακρής, συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μας τραγουδάει ζωντανά και μας μιλάει για τη solo καριέρα του.Tην Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 23.15, στο πλατό του The2night Show καλωσορίζουμε τους Γιώργο Μανίκα, Claydee, Έφη Σαρρή και Τάνια Κέλλη. 

 

Είναι χαζομπαμπάς και το δηλώνει! Μαζί μας ο Γιώργος Μανίκας σε μία εκ βαθέων συνέντευξη.  Τι παιχνίδι παίζει με τον Γρηγόρη και τον Δημήτρη μέσα στην ζούγκλα; Η συνέχεια άκρως απολαυστική…

Τα τραγούδια του έχουν εκατομμύρια views στο YouTube. Ο Claydee τραγουδάει στο πλατό του The2night Show  και μαζί με τους χορευτές του,  μας ξεσηκώνουν αυτό το βράδυ της Πέμπτης.Είναι μπριόζα, είναι ατακαδόρα… είναι η Έφη Σαρρή! Σε μια πολύ ξεχωριστή συνέντευξη στον Γρηγόρη.

 


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The2night Show την Τάνια Κέλλη σε μία εκ βαθέων συνέντευξη.

Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη 15 Μαρτίου και την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 23:15, με δύο νέα, μοναδικά επεισόδια!

 

Μείνετε συντονισμένοι!

Και μην ξεχνάτε.. Όλη την εβδομάδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό της εκπομπής μέσω του antenna.gr.


‘Oλα τα επεισόδια στο minisite: www.antenna.gr/the2nightshow

Ξεχωριστά οι συνεντεύξεις  της εκπομπής εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/guests 

Και  για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις μουσικές στιγμές του Jimmy Starova & The AlcaΤrash Band μπαίνετε απευθείας εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/jimmyStarovaandthealcatrashband

 

#The2NightShow

 

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων