Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

THE 2NIGHT SHOW με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τρίτη 21-02-17

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:15

Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου
Guest Star: Δημήτρης Σταρόβας


Tην Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 23.15, στο πλατό του The2night Show έρχονται οι Μαριάννα Τουμασάτου, Ευθύμης Ζησάκης, Εύα Λάσκαρη και με σύνδεση Skype η Αννέτ Αρτάνι από τη Νέα Υόρκη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο The2night Show τη Μαριάννα Τουμασάτου. Η αγαπημένη ηθοποιός από τη σειρά «Οι Συμμαθητές» σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με  αφοπλιστική ειλικρίνεια…

Κάνει μιμήσεις, παίζει και τραγουδάει ζωντανά με την κιθάρα του στο πλατό του The2night Show. Ο ταλαντούχος Ευθύμης Ζησάκης συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κοντά μας το μοντέλο και ηθοποιός Εύα Λάσκαρη, σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Μας εκμυστηρεύεται προσωπικές πληροφορίες και τις αλλαγές που έφερε η γέννηση του παιδιού της.

Με σύνδεση Skype από τη Νέα Υόρκη, η Αννέτ Αρτάνι. Μας μιλάει για τη ζωή της στην Αμερική, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και μας συστήνει τον 15 μηνών γιο της.

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 23.15, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τη Ζήνα Κουτσελίνη. Η δημοσιογράφος σχολιάζει με το δικό της τρόπο τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Κοντά μας και ο Αναστάσιος Μεγαλομυστάκας, ο νεότερος βουλευτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Εκλέχτηκε στις Σέρρες με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, την Ένωση Κεντρώων.

Ο Γρηγόρης υποδέχεται στο πλατό τον ηθοποιό Μελέτη Ηλία φορώντας ένα μπλουζάκι που γράφει «Το όνομά του είναι Μελέτης». Η συνέχεια άκρως απολαυστική…

Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα, την Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 23:15, με δύο νέα, μοναδικά επεισόδια!

 

Μείνετε συντονισμένοι!

Και μην ξεχνάτε.. Όλη την εβδομάδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό της εκπομπής μέσω του antenna.gr:
 

Όλα τα επεισόδια στο minisite: www.antenna.gr/the2nightshow

 

Ξεχωριστά οι συνεντεύξεις  της εκπομπής εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/guests 

 

Και  για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις μουσικές στιγμές του Jimmy Starova & The AlcaΤrash Band μπαίνετε απευθείας εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/jimmyStarovaandthealcatrashband

 

#The2NightShow

 

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων