Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

SO YOU THINK YOU CAN DANCE – ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Δευτέρα 24-04-17

ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ TO 1ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΩΝ AUDITION ΤΟΥ SO YOU ΤΗΙΝΚ ΥΟU CAN DANCE

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 3.130.000 ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ 1Η AUDITION!
10 ΝΕΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣIΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ BOOTCAMPΤην Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Απριλίου, στις 21.00 στον ΑΝΤ1, παρακολουθούμε το 2ο και 3ο επεισόδιο των Audition. Πόσοι από τους 30 συνολικά διαγωνιζόμενους θα περάσουν στα Bootcamps;

Την Παρασκευή 21 Απριλίου, παρακολουθήσαμε την 1η Audition του So You Think You Can Dance”, ένα επεισόδιο γεμάτο χορό, θέληση, ενέργεια, πάθος και δύναμη, κερδίζοντας τις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 3.130.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν, κατά μέσο όρο, έστω και για 1 λεπτό, την 1η Audition. Υψηλά τα ποσοστά τηλεθέασης για το γυναικείο κοινό, 15-24 που άγγιξαν το 41,6%.Η Δούκισσα Νομικού, καθ’ όλη τη διάρκεια του show ήταν δίπλα στους διαγωνιζόμενους και τους εμψύχωνε, μεταδίδοντας τη θετική της ενέργεια.

Η κριτική επιτροπή, Κωνσταντίνος Ρήγος, Πάνος Μεταξόπουλος, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελένη Φουρέιρα και Ιωάννης Μελισσανίδης, υποδέχθηκε τους 14 διαγωνιζόμενους, δίνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση των Bootcamp σε 10.

Την Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Απριλίου στις 21.00, έρχονται δύο στη σειρά, επεισόδια των Audition. Συνολικά 30 χορευτές (15 σε κάθε επεισόδιο), θα  διαγωνιστούν σε μοναδικές χορογραφίες, με πολύ ρυθμό, ένταση και δυναμική, διεκδικώντας το εισιτήριο για τα Bootcamps.

Ποιοι θα τα καταφέρουν;
Μείνετε συντονισμένοι!

H Βίκος Cola Στέβια είναι Χορηγός του “So You Think You Can Dance”.

Φέτος, όλη η Ελλάδα χορεύει!
Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε τα βήματά της στο “So You Think You Can dance”.
#DanceGr

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων