RISING STAR - HOT SEAT - 4ο LIVE ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Δευτέρα 27-03-17

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ LIVE ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ TOY RISING STAR - HOT SEAT

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ «ΣΠΑΝΕ» ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟΣΤΟ 93%

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ RISING STAR ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21.00, ΣΤΟΝ ΑΝΤ1, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ 5Ο ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ LIVE TOY RISING STAR - HOT SEAT

Ξεχωριστές ερμηνείες, πολλές ανατροπές και μεγάλη αγωνία στο 4ο live επεισόδιο της διαγωνιστικής φάσης του “Rising Star - Hot Seat”, που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, την Κυριακή 26 Μαρτίου.

Στο 4o επεισόδιο της φάσης του “Hot Seat” παρακολουθήσαμε έναν προς έναν τους παίχτες να διαγωνίζονται σε solo εμφανίσεις. Άλλος ένας διαγωνιζόμενος αποχώρησε στο χθεσινό live, σε συνέχεια της ψηφοφορίας του κοινού μέσω της δωρεάν εφαρμογής,  “Rising Star Greece”. Ο Νίκος Μακαντάσης από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και  αποχαιρέτησε το Rising Star” με ποσοστό 68%.

Ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε κριτές, τηλεθεατές και κοινό, ενώ το πλατό του Rising Star υποδέχθηκε τη λαμπερή Δέσποινα Βανδή , η οποία παρουσίασε δύο καινούρια της τραγούδια, «Αυτή είναι η διαφορά μας» καθώς και το «Πέρασα να δω» και στη συνέχεια μας ταξίδεψε με παλαιότερες και νεότερες  επιτυχίες της.

Η Καλομοίρα, καθ’ όλη τη διάρκεια του Rising Star μας μετέφερε όλες τις εξελίξεις από το “Blue Room” και τα σχόλια από τα social media.

Οι 13 παίκτες που συνεχίζουν στο “Rising Star – Hot Seat” είναι οι:

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου: Έλενα Παναγιωτίδου (89%), Κλώντια Άννα Γιαουπλάρη (87%), Δημήτρης Γερογιάννης (78%), Σωτήρης Καρυστινός (87%)
Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή: Cynthia Veronica Zietara (84%), Στέλιος Τσάκωνας (93%), Δημήτρης Αβραμόπουλος (85%)
Από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα: Κέλλυ Βουδούρη (82%), Μιχάλης Καραγκούνης (86%), Αναστασία Ιωακειμίδου (73%), Μηνάς Τσίγκος (72%)
Από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα: Γιάννης Ξανθόπουλος (93%) , Πάνος Σμυρναίος (83%)

#WINDrising