RISING STAR - HOT SEAT – 3ο LIVE ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Δευτέρα 20-03-17

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ, ΛΑΜΠΕΡΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ GUESTS ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ LIVE ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ TOY “RISING STAR - HOT SEAT”

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ «ΣΠΑΕΙ» ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟΣΤΟ 94%
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21.00, ΣΤΟΝ ΑΝΤ1, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ 4ο ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ LIVE TOY RISING STAR - HOT SEAT

Μοναδικές ερμηνείες, λαμπεροί κριτές και ξεχωριστοί guests συνέθεσαν ένα απολαυστικό επεισόδιο του Rising Star, το 3o live της διαγωνιστικής φάσης της «καυτής καρέκλας» (Hot Seat), που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Η διαδικασία γνωστή σε όλους. Σε κάθε live αποχωρεί και ένα διαγωνιζόμενος που συγκεντρώνει το χαμηλότερο ποσοστό του κοινού που συμμετέχει στην ψηφοφορία σε πραγματικό χρόνο, μέσω της δωρεάν εφαρμογής,  “Rising Star Greece”. Από το 4ο live του “Rising StarHot Seat αποχώρησε ο Απόστολος Λιάπης από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Την έναρξη σήμανε ο Γιώργος Λιάγκας καλωσορίζοντας κριτές, τηλεθεατές και κοινό, ενώ το πλατό του Rising Star υποδέχθηκε τους Ελένη Φουρέιρα, Κώστα Μαρτάκη και Νίνο  που ξεσήκωσαν το κοινό και απογείωσαν το χθεσινό Rising Star”.

Καλεσμένη του μουσικού talent show ήταν η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα η οποία παρουσίασε, για πρώτη φορά, το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο «Μόνο για σένα» και ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, ξεσηκώνοντας όλους στο Rising Star”. To πλατό του Rising Star φιλοξένησε τον Κώστα Μαρτάκη, ο οποίος μας τραγούδησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Άξιζε» και μας ταξίδεψε στη συνέχεια με παλιότερες επιτυχίες του. Ακόμη, στη σκηνή ανέβηκε και ο Νίνο, ο οποίος τραγούδησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Κάνε με χώμα» και συνέχισε με γνωστές επιτυχίες.

Η Καλομοίρα, καθ’ όλη τη διάρκεια του Rising Star μας μετέφερε όλες τις εξελίξεις από το “Blue Room” και τα σχόλια από τα social media.

Οι 14 παίκτες που συνεχίζουν στο “Rising Star – Hot Seat” είναι οι:

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου: Έλενα Παναγιωτίδου (91%), Κλώντια Άννα Γιαουπλάρη (85%), Δημήτρης Γερογιάννης (85%), Σωτήρης Καρυστινός (91%)
Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή: Cynthia Veronica Zietara (82%), Στέλιος Τσάκωνας (81%), Δημήτρης Αβραμόπουλος (84%), Νίκος Μακαντάσης (73%)
Από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα: Κέλλυ Βουδούρη (81%), Μιχάλης Καραγκούνης (87%), Αναστασία Ιωακειμίδου (66%), Μηνάς Τσίγκος (80%)
Από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα: Γιάννης Ξανθόπουλος (94%) , Πάνος Σμυρναίος (92%)

#WINDrising