RISING STAR - 1ο DUEL

Δευτέρα 30-01-17

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΤΟ 1Ο DUEL ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ TALENT SHOW

Το 2ο Duel συνεχίζεται  μεταξύ της ομάδας της Δέσποινας Βανδή και του Κώστα Μακεδόνα την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1

Το 1οDuel” του “Rising Star ξεκίνησε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου μεταξύ της ομάδας του Χρήστου Μάστορα και του Αντώνη Ρέμου και μας καθήλωσε από την αρχή μέχρι το τέλος, με την πρώτη μονομαχία να σημειώνει ισοπαλία (4-4).

Σε συνέχεια του “challengeτου Αντώνη Ρέμου στον Χρήστο Μάστορα, στο 1οDuelπαρακολουθήσαμε 8 «μονομάχους» από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα να αναμετρούνται με 8 από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Σε κάθε μονομαχία είδαμε έναν διαγωνιζόμενο από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα να τραγουδά με τον «Τοίχο» ανεβασμένο. Στη συνέχεια ακολουθούσε ένας διαγωνιζόμενος από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου ο οποίος για να κερδίσει τον αντίπαλό του έπρεπε να ξεπεράσει το σκορ του και έτσι να «σηκώσει» τον «Τοίχο». Στο 1ο επεισόδιο των “Duels” το πλεονέκτημα είχε ο Αντώνης Ρέμος και η ομάδα του, καθώς γνωρίζοντας τις επιλογές του αντιπάλου του αλλά και το εκάστοτε αποτέλεσμα – ποσοστό, αποφάσιζε live για τον διαγωνιζόμενο που επιθυμούσε να τοποθετήσει απέναντι σε αυτόν του Χρήστου Μάστορα. Οι υπόλοιποι 2 κριτές, Δέσποινα Βανδή και Κώστας Μακεδόνας συμμετείχαν μέσω live ψηφοφορίας, με ποσοστό 5% ο καθένας. Το δικαίωμα ψήφου 5% ισχύει για όλα τα lives των “Duels”, για τους 2 κριτές των οποίων οι ομάδες δε διαγωνίζονται.

Την έναρξη του μουσικού talent show σήμανε ο Γιώργος Λιάγκας καλωσορίζοντας κοινό, κριτές και τους ηθοποιούς Λίλα Μπακλέση, Γιάννη Χατζηγεωργίου, Δημήτρη Παπά και Νατάσα Εξηνταβελώνη από τη σειρά «ΤΑΜΑΜ», οι οποίοι έδωσαν τον «παρών» ξεσηκώνοντας το κοινό. Παράλληλα, η Καλομοίρα μας μετέφερε όλες τις εξελίξεις από τα backstage τουBlue Room και τα σχόλια από τα social media.

Υψηλό τραγουδιστικό επίπεδο, συγκίνηση και ανατρεπτικές ερμηνείες από τους διαγωνιζόμενους  ήταν μερικά από τα στοιχεία που συνέθεσαν το 1οDuel του Rising Star”,  κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού.  Tο 1oDuel σημείωσε τηλεθέαση 38,3% στο σύνολο του κοινού και 37,8% στο δυναμικό κοινό 15-44, ενώ στη ζώνη του υπερίσχυσε με 27,9 μονάδες διαφορά στο 15-44  και απορρόφησε το 55% στο σύνολο του κοινού.

ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ "RISING STAR" / ΚΥΡΙΑΚΗ 29.01.2017

Το ελληνικό κοινό ψήφιζε καθ’ όλη τη διάρκεια του μουσικού talent  show τους αγαπημένους του διαγωνιζόμενους μέσω της δωρεάν εφαρμογής Rising Star Greece”, η οποία μετά το τέλος του 1ου “Duel είχε καταγράψει 663.408 downloads συνολικά.

Οι 4 «μονομάχοι» του Χρήστου Μάστορα (frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES) που περνούν στην επόμενη φάση είναι οι Άρης Βανταράκης (83%), Απόστολος Λιάπης (81%), Βέλλος Πουρπουτίδης (78%) και Χριστιάννα Μήττα (76%). Αντίστοιχα οι 4 «μονομάχοι» του Αντώνη Ρέμου που κατάφεραν να ανεβάσουν τον «Τοίχο» ξεπερνώντας το σκορ των αντιπάλων τους είναι οι Σωτήρης Καρυστινός (91%), Ηρώ Κλείτου (90%), Έλενα Παναγιωτίδου (85%) και Κιάννα (78%).

Τα “Duels” ξεκίνησαν δυναμικά με το πρώτο live επεισόδιο και η συνέχεια αναμένεται συγκλονιστική. Στο 2οDuel θα παρακολουθήσουμε τη μονομαχία μεταξύ της ομάδας της Δέσποινας Βανδή και του Κώστα Μακεδόνα, o οποίος θα έχει και το πλεονέκτημα. Θα κάνουν οι 2 κριτές μας τις κατάλληλες επιλογές για την ομάδα τους;Θα επιλέξει ο Κώστας Μακεδόνας τους κατάλληλους «μονομάχους» για να αναμετρηθούν με τους διαγωνιζόμενους της Δέσποινας Βανδή; Πως θα διαμορφωθεί το σκορ;

To μόνο σίγουρο είναι ότι και από το 2οDuel”, 8 συνολικά διαγωνιζόμενοι θα περάσουν στην επόμενη φάση του “Rising Star”. Τις υπόλοιπες απαντήσεις θα τις δούμε με τη μονομαχία μεταξύ των ομάδων Δέσποινας Βανδή – Κώστα Μακεδόνα, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στον ΑΝΤ1.