RISING STAR

Δευτέρα 19-12-16

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 365.000 ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ “RISING STAR GREECE
H TΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΟΥ 2ΟΥ LIVE ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ 27,9%  ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 15-44 ΚΑΙ 30,5% ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ
ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ ΜΕ 11,8 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

ΤΟ
3ο LIVE ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:15 ΣΤΟΝ ANT1

Το 2ο live του “Rising Star που πραγματοποιήθηκε εχθές, Κυριακή 18 Δεκεμβρίου με εξαιρετικές ερμηνείες, σημείωσε τηλεθέαση 27,9% στο κοινό 15-44 και 30,5% στο σύνολο του κοινού.

Το υψηλότερο ποσοστό σημειώθηκε στις γυναίκες 15-24 με μερίδιο 35,3%, ενώ στη ζώνη του υπερίσχυσε με 11,9 μονάδες διαφορά στο σύνολο του κοινού.

ΖΩΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ " RISING STAR" / ΚΥΡΙΑΚΗ 18.12.2016

Το ελληνικό κοινό συμμετείχε ενεργά και στο 2ο live, ψηφίζοντας σε πραγματικό χρόνο τους αγαπημένους του παίχτες μέσω της εφαρμογής Rising Star Greece”. Καθ’ όλη τη διάρκεια του live σημειώθηκε αύξηση στα downloads της εφαρμογής, με περισσότερους από 365.000 χρήστες να έχουν κατεβάσει το “Rising Star Greeceapp, διαθέσιμο σε Google Play και  App Store.

Ο πήχης έχει ανεβεί αισθητά και αυτό φάνηκε από την ψηφοφορία του κοινού, καθώς από τους 14 διαγωνιζόμενους, οι 8 που περνούν στην επόμενη φάση είναι οι  Μαρία Ζούκα (95%), Νίκος Θωμαΐδης (94%), Δώρα Μηλιοπούλου (90%), Free & Arva (87%), Έμμα Γαλανάκη (86%), Μηνάς Τσίγκος (81%), ενώ σχεδόν οριακά πέρασαν οι Δημήτρης Χριστοδουλάκης (75%) και Αντιγόνη Συμεωνίδη (70%).

Τα Live Auditions  συνεχίζονται με πολύ μουσική, performance και αγωνία με το κοινό να έχει πάντα τον «πρώτο ρόλο» στην ψηφοφορία μέσω του Rising Star Greeceapp.

Στο 3o live, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 21:15 γίνε και εσύ κριτής και ψήφισε για να δεις ποιοι  από τους αγαπημένους σου παίχτες θα καταφέρουν να σηκώσουν τον «Τοίχο».

Και μην ξεχνάτε… Μέσα από το site του ΑΝΤ1 www.antenna.gr/risingstar, μπορείτε καθημερινά να μαθαίνετε, πρώτοι απ’ όλους, όλα όσα συμβαίνουν στο Rising Star”.