Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΕΝΝΑ ΣΤΑ ERMIS AWARDS 2017

Δευτέρα 20-03-17

3 Ασημένια Βραβεία απέσπασε η επικοινωνία του show του ΑΝΤ1 “Your Face Sounds Familiar” στα Ermis Awards 2017

Για ακόμη μία χρονιά, ο Όμιλος ANTENNA διακρίθηκε στα βραβεία Ermis Awards 2017 της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος, σε μία εντυπωσιακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Η κορυφαία διοργάνωση του χώρου της διαφήμισης επιβραβεύει κάθε χρόνο τη δημιουργικότητα, τις φρέσκες ιδέες και την καινοτόμο σκέψη στην επικοινωνία. Έτσι και φέτος, κατά την 25η απονομή, περισσότερα από 3.000 στελέχη του κλάδου βρέθηκαν στην τελετή για να γιορτάσουν τις ενέργειες που διακρίθηκαν και αγαπήθηκαν από το κοινό την περασμένη χρονιά.

Από τη λίστα των βραβευμένων έργων δεν θα μπορούσε να λείπει ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ καθώς και η διαφημιστική εταιρεία Frank & Fame που διακρίνονται και βραβεύονται σταθερά για τη δημιουργικότητα στην επικοινωνία των κορυφαίων προγραμμάτων της τηλεόρασης του ANT1.

Φέτος, ξεχώρισε η ευφάνταστη έντυπη επικοινωνία για το δημοφιλές show “Your Face Sounds Familiar”, που δημιούργησε η Frank & Fame το 2015. Η επικοινωνία απέσπασε 3 Silver Ermis Awards στις κατηγορίες «Καταχώριση», «Υπαίθρια Διαφήμιση - Σειρά Τριών Έργων» και «Υπαίθρια Διαφήμιση».

Τα βραβεία αυτά, επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις  συνεχιζόμενες προσπάθειες του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και την εξαιρετικά επιτυχημένη στρατηγική του στον τομέα του marketing που τον καθιστούν πρωτοπόρο και στον συγκεκριμένο χώρο στην ελληνική αγορά, αποδεικνύοντας ότι δημιουργικότητα και στρατηγική αποτελούν αλληλένδετα και σταθερά στοιχεία στο δρόμο για την επιτυχία.

 

Συντελεστές ANT1:

Marketing Director: Κωνσταντίνα Κουτρούλη
Marketing Manager: Ολυμπία Τσαμασφύρα
Digital Marketing Supervisor: Στέλλα Παρτσάφα

Συντελεστές Frank & Fame:

Creative Director: Πάνος Μουζακίτης
Copywriter: Κώστας Καπετανάκης
Art Director: Γιάννης Βασιλοπούλος
llustrator: Μάριος Θεολόγης
Account Director: Κέλυ Σταθάκη
Account Manager: Βούλα Πουρνή

 

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων