Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

NETWIX.GR: H ΑΧΤΥΠΗΤΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΟΥ “BIG TALK” ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 1Η EVER FACEBOOK LIVE ΕΚΠΟΜΠΗ, «ΠΑΙΖΕΙ» ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Πέμπτη 08-06-17

--Η live εκπομπή «άγγιξε» περισσότερους από 100.000 χρήστες και ξεπέρασε τα 37.000 views --

Special Guests: Ειρήνη Ψυχράμη και Μαίρη Συνατσάκη
 


Το χιουμοριστικό talk show Big Talk επέστρεψε στο Netwix.gr, το κορυφαίο ελληνικό νεανικό web κανάλι, με 100% πρωτότυπο περιεχόμενο, κάνοντας δυναμικό comeback με την 1η ever Facebook Live εκπομπή, η οποία «χτύπησε» κόκκινο στα social media.

Στην πρώτη live εκπομπή του Big Talk”, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Bob Theatre Festival, την προηγούμενη εβδομάδα, το αγαπημένο Big Talk” παρεάκι μας, έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα… πήγε την κουβέντα σε άλλο επίπεδο και κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπομπή ξεπέρασε τα 37.000 views, 3.700  reactions, comments και shares ενώ το reach του ξεπέρασε τους 100.000 χρήστες.

Ο πέντε αγαπητοί στο κοινό ηθοποιοί και comedians, Λάμπρος Φισφής, Ζήσης Ρούμπος, Δημήτρης Μακαλιάς, Γιάννης Σαρακατσάνης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησαν μέσω live αναμετάδοσης από τη Facebook σελίδα του Netwix.gr,  για θέματα που «καίνε», διλήμματα που σε βάζουν σε σκέψεις, απόκρυφες αλήθειες και φιλοσοφικά ζητήματα μικρής σημασίας.

Η εκπομπή όμως είχε και διαδραστικό χαρακτήρα καθώς, καθ’ όλη τη διάρκεια, οι 5 comedians μετέδιδαν live τις προτάσεις και τις ιδέες του κοινού που βρισκόταν στο Bob Theatre Festival, αλλά και του κοινού που παρακολουθούσε live την εκπομπή και έστελνε σε πραγματικό χρόνο τα σχόλια και τις ερωτήσεις του.

Στο 1ο Facebook live του “Big Talk η παρέα μεγάλωσε ακόμη περισσότερο με 2 special guests, την Ειρήνη Ψυχράμη που είχε ενεργό ρόλο στην εκπομπή διαβάζοντας τα σχόλια που έγραφε ο κόσμος LIVE κάτω από το video στο Facebook, καθώς και τη Μαίρη Συνατσάκη που έδωσε το δικό της ηχηρό «παρών»,  θέτοντας τις δικές της ερωτήσεις στην αντροπαρέα. Στη συνέχεια «ενσωματώθηκε» μαζί τους απαντώντας κι εκείνη σε ερωτήσεις του κόσμου.

Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με αυτοσχεδιαστικά acts των παρουσιαστών, τα οποία έδωσαν μια επιπλέον χιουμοριστική «νότα», φρεσκάδα και ζωντάνια στη θεματολογία τους.

“Big Talk”: Όλα είναι ανοιχτά αρκεί το θέμα να ΜΗΝ είναι σοβαρό!

Όλο το Facebook LIVE video της εκπομπής εδώ: https://www.facebook.com/netwixgr/videos/1436640033061518/

Όλα τα επεισόδια του “Big Talk” είναι διαθέσιμα εδώ: http://www.netwix.gr/bigtalk/videos

###

NETWIX. The ORIGINAL webTV: Το http://www.netwix.gr είναι ένα διαδικτυακό κανάλι με ORIGINAL περιεχόμενο, που απευθύνεται στη γενιά των digital media. Είναι το νούμερο 1 αυτόνομο, ελληνικό νεανικό web κανάλι, με αποκλειστικό, πρωτογενές και δωρεάν περιεχόμενο, ειδικά φτιαγμένο για το διαδίκτυο. Το netwix σχεδιάστηκε με βασικό στόχο να παρέχει στα νεανικά κοινά (15-35), μέσα από 5 διαφορετικά θεματικά κανάλια (ORIGINAL Comedy, ORIGINAL Series, ORIGINAL Life, ORIGINAL Entertainment, ORIGINAL Tech & Games), άμεση και εύκολη πρόσβαση σε ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές, τηλεοπτικού επιπέδου, σε ένα σύγχρονο, εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον.