Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

NETWIX: ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ «Ό,ΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΗ»

Τρίτη 27-12-16

Ο ΦΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΡΩΝΑ ΣΤΡΑΤΗ – ΗΣΑΪΑ ΜΑΤΙΑΜΠΑ ΚΑΙ ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος σε αυτό το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της διαδικτυακής κωμικής εκπομπής «Ό,τι του Φανή» στο netwix.gr, επισκέπτεται τους Μύρωνα Στρατή, Ησαΐα Ματιάμπα, και Ήβη Αδάμου λίγες μέρες πριν τις εμφανίσεις τους στο «Σταυρό του Νότου» και μας κάνει να γελάσουμε με την καρδιά μας.

Ο Φάνης, γνωστός πλακατζής και πειραχτήρι, τα κάνει όλα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Παρέα με τα παιδιά γεύτηκαν «παραδοσιακά» χριστουγεννιάτικα εδέσματα, μίλησαν για τη νέα τους συνεργασία που ξεκίνησε με εμφανίσεις του σχήματος στις 24, 25 Δεκεμβρίου, θα συνεχιστούν παραμονή πρωτοχρονιάς, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο από τις 27 Ιανουαρίου στο «Σταυρό του Νότου».

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο Φάνης Λαμπρόπουλος ξεδιπλώνει το μουσικό του ταλέντο και τραγουδάει μαζί με τους 3 καλλιτέχνες. Παράλληλα χρησιμοποιεί όλη του τη «μαεστρία» «ξεμοναχιάζοντας» τον καθένα ξεχωριστά και προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσά τους. Άραγε θα τα καταφέρει;

Για να δείτε αυτό το απολαυστικό, εορταστικό επεισόδιο «Ό,τι του Φανή»  με τραγούδι, κέφι, χορό και ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα μπορείτε να μπείτε στην επίσημη σελίδα του NETWIX: http://www.netwix.gr/watch/1056123/o-ti-toy-fani-o-fanis-kanei- xristoygenna-me-strati-matiampa-kai-adamoy-

#OtiTouFani

 

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

 

 

 

NETWIX: The ORIGINAL webTV: Το www.netwix.gr είναι ένα διαδικτυακό κανάλι με ORIGINAL περιεχόμενο, που απευθύνεται στη γενιά των digital media. Είναι το νούμερο 1 αυτόνομο, ελληνικό νεανικό web κανάλι, με αποκλειστικό, πρωτογενές και δωρεάν περιεχόμενο, ειδικά φτιαγμένο για το διαδίκτυο. Το netwix σχεδιάστηκε με βασικό στόχο να παρέχει στα νεανικά κοινά (15-35), μέσα από 5 διαφορετικά θεματικά κανάλια (ORIGINAL Comedy, ORIGINAL Series, ORIGINAL Life, ORIGINAL Entertainment, ORIGINAL Tech & Games), άμεση και εύκολη πρόσβαση σε ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές, τηλεοπτικού επιπέδου, σε ένα σύγχρονο, εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον.