Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

ΜΙΑ «ΑΝΑΣΑ» ΠΡΙΝ ΤΑ LIVE TO 2Ο FINAL BOOTCAMP TOY “SO YOU THINK YOU CAN DANCE” ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!

Τετάρτη 17-05-17

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 40 ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΘΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΟΡΟ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ 1ου BOOTCAMP

ΜΟΝΟ ΟΙ 24 (12 ΓΥΝΑΙΚΕΣ & 12 ΑΝΤΡΕΣ) ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ SHOW ΜΕ ΤΑ LIVE!

To 1o Live: Παρασκευή 26 Μαΐου στις 21.00!

Η δεύτερη διαγωνιστική φάση του “So You Think You Can Dance με τα Bootcamp, ολοκληρώνεται αυτή την Παρασκευή, ανοίγοντας πλέον το δρόμο για την τελευταία και πιο καθοριστική φάση του show με τα Live.

Στο 1ο Bootcamp, την προηγούμενη Παρασκευή, περισσότεροι από 140 χορευτές διαγωνίστηκαν σε ζευγάρια στα είδη Latin και Hip Hop. Δύο πολύ δύσκολα sessions, με πολύωρες πρόβες αλλά και πολλή θέληση, έδωσαν σε περισσότερους από 40 χορευτές το εισιτήριο για το 2ο FINAL Bootcamp.

Στο FINAL Bootcamp, την Παρασκευή 19 Μαΐου, στις 21.00, θα παρακολουθήσουμε τους επιλαχόντες να διαγωνίζονται στο σύγχρονο χορό, ένα πολύ απαιτητικό είδος με συγκεκριμένες τεχνικές δυσκολίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο οι ομάδες όσο και η χορογραφία είναι πρωτοβουλία των διαγωνιζόμενων, οι οποίοι κλήθηκαν να τη σχεδιάσουν το ίδιο βράδυ, αμέσως  μετά τη λήξη του 1ου Bootcamp.

Η Δούκισσα Νομικού θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους χορευτές μας εμψυχώνοντάς τους, ενώ η κριτική επιτροπή έχει πολύ δύσκολο έργο αυτή την Παρασκευή, καθώς θα πρέπει να αξιολογήσει και να επιλέξει τους καλύτερους 24 (12 γυναίκες & 12 άντρες) που θα προκριθούν στα live!

Ο πήχης ανεβαίνει αισθητά και η αγωνία κορυφώνεται! Αυτή την Παρασκευή 19 Μαΐου, θα μάθουμε τους 24 για τα Live του “So You Think You Can Dance”! Μη χάσετε το 2ο FINAL Bootcamp!

H Βίκος Cola Στέβια είναι Χορηγός του “So You Think You Can Dance”.

Φέτος, όλη η Ελλάδα χορεύει!

Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε τα βήματά της στο “So You Think You Can dance

#DanceGr

Και μην ξεχνάτε.. Τώρα μπορείτε να μαθαίνετε πρώτοι απ’ όλους, όσα συμβαίνουν στο “So You Think You Can Dance”, να παρακολουθείτε όλα τα επεισόδια και να έχετε πρόσβαση στο πλούσιο backstage υλικό του show, μέσα από το site του ANT1: www.antenna.gr/dance

Ευχαριστούμε πολύ,

Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων