Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

«ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 09.00 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!

Τρίτη 19-09-17

Νέες ενδιαφέρουσες ενότητες, καταξιωμένοι επιστήμονες και γιατροί βάζουν την Υγεία μας πάνω απ’ όλα!
 


Η δική μας εκπομπή για την Υγεία επιστρέφει για 6η σεζόν στον ΑΝΤ1 και βάζει την Υγεία μας, πάνω απ΄όλα! Με νέες ενδιαφέρουσες ενότητες και σημαντικές έρευνες που φέρνουν στο φως νέα δεδομένα για την υγεία, η εκπομπή Υγεία πάνω απ’ όλα, θα μας προσφέρει και φέτος την πιο έγκυρη ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην ιατρική αλλά και στην ψυχολογία.

To Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 09.00, θα παρακολουθήσουμε:

Ο διατροφικός κανόνας 80/20. Μια διατροφική τάση για όσους θέλουν να ελέγχουν το βάρος τους, χωρίς όμως να στερούνται αγαπημένους διατροφικούς « πειρασμούς» .
Αρκεί μόνο το νερό για το πλύσιμο φρούτων και λαχανικών;
Συνταγή «σωσίβιο», ενότητα που καθιερώνουμε για να μεταμορφώσουμε τα φαγητά της δίαιτας μας και να κάνουμε το φαγητό μας πιο υγιεινό αλλά και νόστιμο!!
Πρώτα δίαιτα και μετά γυμναστική; Τι είναι πιο αποτελεσματικό;

Στην εκπομπή της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου:
Να στείλω μήνυμα ή να τηλεφωνήσω; Ο πιο δημοφιλής τρόπος επικοινωνίας το texting , έχει τα «μυστικά» του για να είναι πιο αποτελεσματικό
Τα σταφύλια της υγείας μας… Τι λένε οι τελευταίες μελέτες και πώς θα έχουμε το συγκεκριμένο ευεργετικό φρούτο στην διατροφή μας όλο τον χρόνο.
Όταν τα πόδια μας πονάνε από το flat παπούτσι….
Ακόμη: Eνότητα, «ΠΑΙΔΙ» : Παιδικά μαλλιά με ψείρες. Τι κάνουμε;

Μη χάσετε τα 2 πρώτα επεισόδια της εκπομπής που φροντίζει την υγεία μας, πάνω απ’ όλα, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, στις 9.00.

Πρεμιέρα, Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 09.00 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στον ΑΝΤ1!

www.antenna.gr/ygeia/

#YgeiaPanwApOla
FB: ANT1 Υγεια Πανω απ Όλα: https://www.facebook.com/ant1ygeiapanwapola/

Twitter : @ygeiapanwapola

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων