Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πέμπτη 05-01-17

​ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:45 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 08:45, η εκπομπή «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ», με τη Φωτεινή Γεωργίου, μας υποδέχεται στο 1ο επεισόδιο του νέου έτους με σούπα.. Ιδανικό φαγητό για τα κρύα και όχι μόνο. Μαθαίνουμε πώς να βάζουμε στη διατροφή μας σούπα που χορταίνει, τονώνει και μας αδυνατίζει!  Ενημερωνόμαστε για τους πιο τέλειους συνδυασμούς υλικών για super –σούπες. 

Διανύουμε μία εποχή όπου το κρύο και οι ιώσεις «θερίζουν». Γι’ αυτό, το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μας ενημερώνει πώς να αντιμετωπίζουμε το κρύο σωστά  για να μην αρρωσταίνουμε. Ποιο είναι το κατάλληλο ντύσιμο και η σωστή διατροφή, όταν ο υδράργυρος πέφτει;   

Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με yoga και συγκεκριμένα με yoga μακροζωίας …από το Θιβέτ. Το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μας δείχνει ειδικές ασκήσεις που μας χαρίζουν χρόνια!  

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από το γάλα. Μας κάνει καλό; Πρέπει να πίνουν οι ενήλικοι; Και αν ναι, ποιο να επιλέγουν; Πλήρες ή  με χαμηλά λιπαρά;  Επιπλέον, ανακαλύπτουμε το θρεπτικό  γάλα αμυγδάλου και μιλάμε για την τάση για το κατσικίσιο γάλα.

Υπάρχει συνταγή για περισσότερη ευτυχία; Η εκπομπή «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μας μαθαίνει εύκολα βήματα για μια πιο ευτυχισμένη καθημερινότητα!

Οι πονεμένες αρθρώσεις ταλαιπωρούν πολύ κόσμο. Το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μας δίνει λύσεις για τις πονεμένες αρθρώσεις, με βάση τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις .  

Το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ» έρχεται ανανεωμένο αυτό το Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 08:45 στον ANT1 με πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για ό,τι πιο πολύτιμο, την υγεία μας! 

Μείνετε συντονισμένοι!

www.antenna.gr/ygeia/
ANT1:https://www.facebook.com/ant1ygeiapanwapo la
#YgeiaPanwApOla
Fan Page Facebook 
Τwitter Account
@ANT1 TV:
https://twitter.com/YgeiaPanwApola


Ευχαριστούμε πολύ
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων