Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

«ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τετάρτη 14-12-16

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:45 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 08:45 στο «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» με τη Φωτεινή Γεωργίου απενοχοποιούμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και απολαμβάνουμε τους πειρασμούς των γιορτών με έξυπνο τρόπο. Επίσης, ανακαλύπτουμε τις θρεπτικές λιχουδιές,  που δεν μας παχαίνουν ούτε γραμμάριο! 

Όλοι γνωρίζουμε ότι το περπάτημα είναι η καλύτερη άσκηση. Εν όψει και των γιορτών, η εκπομπή «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μας μαθαίνει πως  μπορούμε να το εντάξουμε στην καθημερινότητά μας, ως αντίδοτο στις διατροφικές υπερβολές των Χριστουγέννων και να κερδίζουμε σωματικά και ψυχικά.

Αυτό το Σάββατο, το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μας δείχνει μία «γιορτινή» εκδοχή της yoga και μαθαίνουμε ειδικές χριστουγεννιάτικες πόζες που θα μας φτιάξουν τη διάθεση.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μας ενημερώνει για ό,τι νεότερο σχετικά με τους φακούς επαφής.  Τι συμβαίνει αν τους φοράμε πολλές ώρες και κοιμηθούμε μ αυτούς;

Επιπλέον, μαθαίνουμε όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη διόρθωση των προβλημάτων όρασης,  με το νέο  «έξυπνο»  laser.

Ξηροί καρποί. Πώς επιδρούν στην υγεία μας; Ποιά είναι η ποσότητα που μας κάνει καλό;  Τι δείχνουν οι νέες μελέτες;;

Το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ» έρχεται αυτό το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 08:45 στον ANT1 πιο ενημερωμένο από ποτέ και φροντίζει για την υγεία μας πάνω απ’ όλα!

 

Μείνετε συντονισμένοι!

www.antenna.gr/ygeia/

Fan Page Facebook

ANT1: https://www.facebook.com/ant1ygeiapanwapola

Τwitter Account

@ANT1 TV: https://twitter.com/YgeiaPanwApola

#YgeiaPanwApOla

 

Ευχαριστούμε πολύ
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων