Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

«ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πέμπτη 08-12-16

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:45 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 08:45 στο «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» με τη Φωτεινή Γεωργίου ενημερωνόμαστε για τις ευεργετικές φυτικές ίνες. Ολοένα και περισσότερες επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι μας βοηθούν στο αδυνάτισμα, μας χορταίνουν και παίζουν καταλυτικό ρόλο στη γενικότερη ισορροπία του οργανισμού μας.

Παρόλα αυτά, στατιστικά 9 στους 10 δεν τρώμε την απαραίτητη ποσότητα φυτικών. Γιατί συμβαίνει αυτό; Δε τις βρίσκουμε τόσο γευστικές; Στο «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μαθαίνουμε έξυπνες επιλογές για να εντάξουμε τις φυτικές ίνες στην καθημερινότητά μας και να το κάνουμε με νόστιμο τρόπο.

Εποχή των ιώσεων και το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» ανακαλύπτει με τη βοήθεια των ειδικών, όλους τους τρόπους για να μην βγούμε «νοκ άουτ».

Και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από τη συζήτησή μας και αυτό το Σάββατο η yoga. Αυτή τη φορά μαθαίνουμε πως η αγαπημένη άσκηση μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τη λαιμαργίας.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, ενημερωνόμαστε σχετικά με την ξηροδερμία. Ο χειμώνας, λάθη που κάνουμε στην καθημερινότητά μας  εντείνουν το πρόβλημα. Το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» μας αποκαλύπτει εύκολες πρακτικές για ένα υγιές και όμορφο δέρμα.

Τελικά το μέλι κάνει καλό στην υγεία μας; Στο «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ» ενημερωνόμαστε για νέα επιστημονικά δεδομένα για το μέλι και πώς μπορεί να επιδράσει στον οργανισμό.    

Το «ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ» έρχεται αυτό το Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 08:45 στον ANT1 με πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για ό,τι πιο πολύτιμο, την υγεία μας!

Μείνετε συντονισμένοι!

ANT1:https://www.facebook.com/ant1ygeiapanwapola

#YgeiaPanwApOla

Fan Page Facebook

Τwitter Account

@ANT1 TV: https://twitter.com/YgeiaPanwApola

 

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων