«ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ» ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΪΟΥ – ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

Πέμπτη 04-05-17

ΕΠEΙΣΟΔΙΑ 105  – 107 (Δευτέρα 8 – Τετάρτη 10 Μαΐου 2017)

Η Γκέλυ ανακρίνει τον Ηρακλή για την Αλίκη, ενώ ο Άρης διαβάζει πυρετωδώς για το τελευταίο μάθημα του πτυχίου του. Η Μαριλένα καλεί την Αλίκη στο σπίτι της για να της εκμυστηρευτεί το άγχος για την υγεία της. Η Τότα πιέζει για την αποχώρηση της Σεσίλιας από την ταβέρνα, εφόσον εκείνη δεν συνεργάζεται για να της χαρίσει ένα εγγόνι.

Η Κρίστη έχει παράπονα από την συμπεριφορά του Φραγκίσκου, χωρίς να γνωρίζει ότι ο λόγος των μυστηριωδών εξαφανίσεων του είναι η συμπαράσταση του στη Μαριλένα στην πιο δύσκολη στιγμή της. Ο Φρίντομ αποφεύγει ν’ αντιμετωπίσει το θέμα των γονιών του και η Γκέλυ έρχεται σε σύγκρουση με τον Αλέξανδρο. Η Σεσίλια πρέπει να φύγει από το σπίτι του Γιώργου, ο Γιώργος μαθαίνει τι σημαίνει viral και η Μαριλένα απέχει από την εταιρεία για να ξεκουραστεί. Η Γκέλυ ενθουσιάζεται με το σποτάκι του Νικόλα, ενώ ο Αλέξανδρος κάνει ό,τι μπορεί για να σαμποτάρει το βίντεο και να κερδίσει το στοίχημα που είχαν βάλει με την Γκέλυ. Η Μπέτυ ακούει μία συζήτηση του Άρη και της Ηρώς που θα την βάλει σε υποψίες και η Γκέλυ αρχίζει να ξανασκέφτεται ότι ίσως έπρεπε να είχε δώσει μια ευκαιρία στον Νικόλα.

Τι θα κάνει ο Φρίντομ με το θέμα των γονιών του; θα καταφέρει η Τότα να διώξει την Σεσίλια; Τι θα κάνει ο Αλέξανδρος για να το σαμποτάρει το βιντεάκι του Νικόλα; Θα καταλάβει η Κρίστη γιατί είναι εξαφανισμένος ο Φραγκίσκος απ’ τη ζωή της;

Δείτε όλα τα επεισόδια της αγαπημένης μας καθημερινής συνήθειας, στο επίσημο minisite της σειράς: www.antenna.gr/oisymmathites

FB: https://www.facebook.com/OiSymmathites

#OiSymmathites