Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

«ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ» ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΪΟΥ – ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

Παρασκευή 19-05-17

ΕΠEΙΣΟΔΙΑ 113  – 115 (Δευτέρα 22 – Τετάρτη 24 Μαΐου 2017)

Ο Γιώργος αναλαμβάνει την τιμωρία του Αλέξανδρου για το πλαστό email, ενώ η Μαριλένα ανακοινώνει μία σημαντική απόφαση στους στενούς της συνεργάτες. Ο Φραγκίσκος ακούει τυχαία την Τατιάνα να αναφέρει την Άγρια Ορχιδέα, η Κρίστη πιστεύει ότι δεν θα βγάλει την σχολική χρονιά και ο Ανδρέας προσπαθεί να μάθει την αιτία του χωρισμού του με την Μαριλένα. Ο Βαγγέλης προτείνει στην Ηρώ να μείνουν όλοι μαζί στο σπίτι του Νικόλα και ο Αλέξανδρος συναντιέται με έναν παλιό του φίλο που θα του αποκαλύψει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το παρελθόν της Τατιάνας Παπά. Η Αλίκη πηγαίνει για λίγες μέρες να μείνει στην Μαριλένα, ο Νικόλας δεν ξέρει ακόμα τι συμβαίνει με την Γκέλυ και τον Αλέξανδρο ενώ η Κρίστη συναντιέται με τον Μιχάλη στην κλινική και συνδέονται με αμοιβαία αντιπάθεια. Ο Ανδρέας πηγαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι της Μαριλένας και η Κρίστη αποκαλύπτει στον Φραγκίσκο μια αλήθεια που την βασανίζει.

Ο Ανδρέας αδυνατεί να πιστέψει τους λόγους για τους οποίους η Μαριλένα ακυρώνει τον γάμο τους, ενώ ο Φραγκίσκος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για την Έμυ. Η Τότα παγιδεύεται με τη Μαρίκα, που μετά τον τραυματισμό της δεν είναι σε θέση να γυρίσει ακόμα στο χωριό, ο Αλέξανδρος φτιάχνει ρομαντική ατμόσφαιρα για την Γκέλυ και η Τότα παρακαλεί την Σεσίλια να επιστρέψει στο σπίτι τους. Η Αλίκη κι η Μαριλένα έρχονται πιο κοντά, ο Φραγκίσκος δίνει μάχη με την προθεσμία της διατριβής του παρά τα όσα συμβαίνουν με την Κρίστη, η Αιμιλία αποκαλύπτει την ταυτότητά της στον Ανδρέα και η Τατιάνα δηλώνει ενδιαφέρον για να αναλάβει την προσωρινή διοίκηση της Κούλντογκ.

Ο Άρης προσπαθεί να φτιάξει το κέφι της Μαριλένας χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή της, η Αλίκη μένει κι αυτή στο πλευρό της και συμπαραστέκεται, ενώ ο Ανδρέας βρίσκεται στην απόλυτη άγνοια βυθισμένος σε θλίψη. Η Αιμιλία αποκαλύπτεται στον Ανδρέα, η Τότα προσπαθεί να διώξει την Μαρίκα πάση θυσία από το σπίτι της, ο Αλέξανδρος κι η Γκέλυ αποφασίζουν να περάσουν την πρώτη τους νύχτα μαζί και η Αλίκη έρχεται όλο και πιο κοντά στον Ηρακλή. Ο Φραγκίσκος προσπαθεί να έρθει σε επαφή με την Αιμιλία, ενώ η Κρίστη κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα για την εξέλιξη αυτής της συνάντησης κι όταν ο Άρης με την Μαριλένα καταλήγουν στο μπαρ για ποτό, εκείνη ξανασυναντά τον Ανδρέα. Κι όταν η Αλίκη  προσπαθήσει να εκμαιεύσει την αλήθεια από την Τατιάνα οι δυο γυναίκες θα βρεθούν σε αντιπαράθεση με απρόσμενα αποτελέσματα.

Θα πει η Μαριλένα στον Ανδρέα τον πραγματικό λόγο που ζήτησε να απομακρυνθούν; Πώς θα αντιδράσει ο Φραγκίσκος στο άκουσμα της είδησης για την Άγρια Ορχιδέα; Θα περιθάλψει η Τότα την Μαρίκα μετά τον τραυματισμό της; Και θα γίνει η Τατιάνα η καινούρια διευθύντρια της Κούλντογκ; Τι θα συμβεί όταν ξανασυναντηθούν Μαριλένα κι Ανδρέας;

Δείτε όλα τα επεισόδια της αγαπημένης μας καθημερινής συνήθειας, στο επίσημο minisite της σειράς: www.antenna.gr/oisymmathites

FB: https://www.facebook.com/OiSymmathites

#OiSymmathites

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων