Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

«ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ»

Παρασκευή 31-03-17

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ  22:15

Γιατί ο χωρισμός του Φρίντομ επηρεάζει τόσο πολύ τον Ανδρέα; Τι αποκαλύπτει ο Φρίντομ στη Μαριλένα; Θα καταφέρει ο Αλέξανδρος κι η Γκέλυ να κρατήσουν την σχέση τους φιλική; Που θα οδηγήσει η επίσκεψη του Φρίντομ στην Σεσίλια και θα καταφέρουν να μην τους πάρει είδηση η Τότα;

Όλες οι απαντήσεις αυτή την εβδομάδα στους «ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ», από Δευτέρα 3 έως και Πέμπτη 6 Απριλίου στις 22.15, στον ΑΝΤ1.

 

ΕΠEΙΣΟΔΙΑ 89  – 92 (Δευτέρα 3 – Πέμπτη 6 Απριλίου 2017)

Ο Αλέξανδρος ζητάει από την Μαριλένα μία δεύτερη ευκαιρία και ο Νικόλας προτείνει στην Αλίκη να πρωταγωνιστήσει στο διαφημιστικό του Σούπερ Φσούτ. Η Γκέλυ επιμένει να μάθει την αλήθεια για την σχέση του Ηρακλή και της Αλίκης. Η Ντίνα συνεχίζει να είναι έρμαιο του εθισμού της στα τυχερά παιχνίδια, αλλά η βοήθεια θα έρθει από ένα πρόσωπο που δεν το περιμένει. Ο Φρίντομ κάνει μια επίσκεψη στην Σεσίλια, πράγμα που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ταβέρνα.

Η είδηση του χωρισμού του Φρίντομ με την Βάλια, χτυπάει σκληρά όλη την παρέα, ο Ανδρέας όμως δείχνει να επηρεάζεται πιο βαθιά απ’ όλους. Τα «Σκυλοκυβάκια» εκτοξεύονται σε πωλήσεις κι η Αλίκη είναι αισιόδοξη ότι θα επιστρέψει σύντομα στην Κούλντογκ. Η Αιμιλία αναζητά τον Ηρακλή, ενώ εκείνος βρίσκεται στο σπίτι της Αλίκης. Ο Αλέξανδρος κρυφακούει μία συζήτηση της Τατιάνας και του Φραγκίσκου που θα τον βάλει σε νέες υποψίες για την Τατιάνα, ο Γιώργος βγάζει τις δύο γυναίκες της ζωής του βόλτα στο μπαρ του Άρη αλλά εκεί θα συναντήσουν τον Φρίντομ τον χαρούμενο κουμπάρο.

Ο Φρίντομ κάνει κάποιες αποκαλύψεις στη Μαριλένα, σε σχέση με τη διαμονή του στην Αμερική. Απογοητευμένη από την συμπεριφορά του Άρη, η Μπέτυ αποφασίζει να φύγει στο εξωτερικό. Ο Αλέξανδρος διαβεβαιώνει την Γκέλυ ότι δεν θα την αφήσει να πάει φυλακή, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής για την κουμπαριά στο γάμο του Ανδρέα και της Μαριλένας μόλις άνοιξαν. Η Κρίστη, αγχωμένη από τις σοβαρές διαστάσεις που παίρνει η σχέση της με τον Φραγκίσκο, αποφασίζει να ζητήσει συμβουλές από τον Ανδρέα.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της αγαπημένης μας καθημερινής συνήθειας, στο επίσημο minisite της σειράς: www.antenna.gr/oisymmathites

FB: https://www.facebook.com/OiSymmathites

#OiSymmathites

 

Ευχαριστούμε πολύ,

Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων