Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

«ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ»

Παρασκευή 03-03-17

ΔΕΥΤΕΡΑ 6, ΤΡΙΤΗ 7 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ  22:15

Αυτή την εβδομάδα, τη Δευτέρα 6, Τρίτη 7 και Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 22.15, οι  «ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ» έρχονται με 3 νέα επεισόδια γεμάτα δράση, γέλιο και ανατροπές.

Μείνετε συντονισμένοι!

 

ΕΠEΙΣΟΔΙΑ 74  – 76 (Δευτέρα 6, Τρίτη 7 και Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017)

Ο Ανδρέας και η Μαριλένα πιστεύουν ότι η εμφάνιση της Λυδίας δεν αποτελεί σύμπτωση και αναζητούν πληροφορίες. Η Γκέλυ αναζητά τον Αλέξανδρο για να του ζητήσει εξηγήσεις για τις φωτογραφίες, την ίδια ώρα που  ο Νικόλας της ζητάει να τους αποδεσμεύσει από τα βιντεάκια της Κούλντογκ.

Η Μαριλένα παλεύει για να μην πάει ο Ανδρέας να συναντήσει την Λυδία. Ο Αλέξανδρος κρατάει αποστάσεις από την Γκέλυ υπό την αυστηρή επιτήρηση της Αλίκης και η Κρίστη με την Τατιάνα αντιμετωπίζουν προβλήματα συγκατοίκησης με αφορμή τον Φραγκίσκο. Ο Ανδρέας συναντάει τον Νικόλα και ο Στάθης αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που η Λυδία τον κρατάει μακριά από το παιδί του, ενώ οι προσπάθειες του να ανοίξει τον φάκελο με τα αρχεία του Αριστείδη συνεχίζονται. Η Γκέλυ υποψιάζεται ότι ο Ηρακλής και η Αλίκη κάτι κρύβουν, η Ντίνα αποφασίζει να βάλει στην θέση της την Αλίκη και ο Ανδρέας αποκαλύπτει μία λεπτομέρεια για την ημέρα της έκρηξης στην Μαριλένα.

Η Μαριλένα προσπαθεί να δικαιολογήσει την απουσία του Ανδρέα στο οικογενειακό δείπνο με την Αλίκη και τον Αλέξανδρο, την ίδια ώρα που ο Ανδρέας βάζει στη γωνία τη Λυδία για να μάθει αν έχει κάποια σχέση με τα απειλητικά τηλεφωνήματα. Ο Αρης τηλεφωνεί στην Μπέτυ για να την καλέσει στο οικογενειακό δείπνο, όμως εκείνη έχει περίεργη συμπεριφορά. Η Τάρα συμβουλεύει τον Φραγκίσκο να μη δείξει πόσο γουστάρει την Κρίστη για να υπάρχει μυστήριο, ενώ η Τατιάνα δίνει στην Κρίστη ακριβώς την ίδια συμβουλή. Η Γκέλυ επισκέπτεται τον Αλέξανδρο στο σπίτι της Μαριλένας για να ξεκαθαρίσουν τη σχέση τους, ενώ η Σεσίλια προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καινούργια ζωή της. Ένα μυστικό απ’ το παρελθόν της Μπέτυς κινδυνεύει να διαλύσει την σχέση της με τον Αρη.

Δείτε όλα τα επεισόδια της αγαπημένης μας καθημερινής συνήθειας, στο επίσημο minisite της σειράς: www.antenna.gr/oisymmathites

FB: https://www.facebook.com/OiSymmathites

#OiSymmathites

 

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων