Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

«ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ»

Παρασκευή 24-02-17

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ– ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ  22:15

Πώς υποδέχονται την Τατιάνα στην Κούλντογκ; Θα συνεχιστεί η παρεξήγηση Φραγκίσκου-Κρίστης; Τι βρήκε η Τάρα για την Λυδία;

Πώς θα αντιδράσει ο Φραγκίσκος στην επίσκεψη της Κρίστης; Τι θα απαντήσει ο Γιώργος στο Αλλοδαπών για τον γάμο του με την Σεσίλια; Θα λειτουργήσει η πίεση της Αλίκη στον Αλέξανδρο σχετικά με την Γκέλυ; Ποιος θα βρει το πρώτο στοιχείο για τον εντοπισμό της Λυδίας, η Μαριλένα ή ο Ανδρέας;

Γιατί φοβάται η Μαριλένα να συναντήσει ο Ανδρέας την Λυδία; Γιατί ζητάει ο Ανδρέας να συναντήσει τον Νικόλα; Θα σπάσει τελικά ο κωδικός των αρχείων; Θα αποκαλύψει η Λυδία την αλήθεια στον Ανδρέα; Έχει σχέση με τα τηλεφωνήματα; Και ποια είναι η αλήθεια πίσω από την ύποπτη συνάντηση της Μπέτυς;

Όλες οι απαντήσεις αυτή την εβδομάδα στους «ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ», από Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου έως και Πέμπτη 2 Μαρτίου στις 22.15, στον ΑΝΤ1.

 

ΕΠEΙΣΟΔΙΑ 70  – 73 (Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου – Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017)

 

Η Μαριλένα κι ο Ανδρέας αναζητούν τη Λυδία παράλληλα, κρυφά ο ένας από τον άλλον και θα είναι αγώνας δρόμου το ποιος θα την εντοπίσει πρώτος. Το Αλλοδαπών κάνει επίσκεψη στο σπίτι της Μαριλένας, όπου βρίσκεται η Τότα. Ο Γιώργος θα πρέπει να διαλέξει αν θα αντιμετωπίσει τη μητέρα του αποκαλύπτοντας τον γάμο με τη Σεσίλια ή θα το κρύψει με αποτέλεσμα η γυναίκα του να απελαθεί απ’ τη χώρα. Η Γκέλυ υποψιάζεται τον Ηρακλή και την Αλίκη και η Τατιάνα δημιουργεί μια καινούργια ταυτότητα και επιστρέφει στην Κούλντογκ ως Αθανασία Μπενάκη. Όλη η παρέα έχει μαζευτεί για να την πειράξει, με απρόσμενα αποτελέσματα.

Η Κρίστη ανησυχεί για την ύπαρξη της Τάρας στην ζωή του Φραγκίσκου κι ο Στάθης ενοχλείται από την επιμονή του Αλέξανδρου να πάρει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα του γιου του. Η Γκελυ αποφασίζει να ανακαλύψει ποιος ήταν ο αρχικός παραλήπτης της ανθοδέσμης με την βοήθεια του Αλέξανδρου, ενώ η Τότα «διαβάζει» το φλιτζάνι της Γκέλυς στον Ισίδωρο και την Ντίνα. Ο  Φρίντομ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Αμερική, αλλά τον διακόπτει μια επίσκεψη της Σεσίλιας. Τέλος, ο Ανδρέας κι ο Φρίντομ εντοπίζουν μια φίλη της Λυδίας, ενώ η Τάρα ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο που θα βοηθήσει την έρευνα τους με τη Μαριλένα για τη Λυδία.

Ο Ανδρέας και η Μαριλένα πιστεύουν ότι η εμφάνιση της Λυδίας δεν αποτελεί σύμπτωση και αναζητούν πληροφορίες. Η Γκέλυ αναζητά τον Αλέξανδρο για να του ζητήσει εξηγήσεις για τις φωτογραφίες, την ίδια ώρα που  ο Νικόλας της ζητάει να τους αποδεσμεύσει από τα βιντεάκια της Κούλντογκ.

Η Μαριλένα παλεύει για να μην πάει ο Ανδρέας να συναντήσει την Λυδία. Ο Αλέξανδρος κρατάει αποστάσεις από την Γκέλυ υπό την αυστηρή επιτήρηση της Αλίκης και η Κρίστη με την Τατιάνα αντιμετωπίζουν προβλήματα συγκατοίκησης με αφορμή τον Φραγκίσκο. Ο Ανδρέας συναντάει τον Νικόλα και ο Στάθης αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που η Λυδία τον κρατάει μακριά από το παιδί του, ενώ οι προσπάθειες του να ανοίξει τον φάκελο με τα αρχεία του Αριστείδη συνεχίζονται. Η Γκέλυ υποψιάζεται ότι ο Ηρακλής και η Αλίκη κάτι κρύβουν, η Ντίνα αποφασίζει να βάλει στην θέση της την Αλίκη και ο Ανδρέας αποκαλύπτει μία λεπτομέρεια για την ημέρα της έκρηξης στην Μαριλένα.

Η Μαριλένα προσπαθεί να δικαιολογήσει την απουσία του Ανδρέα στο οικογενειακό δείπνο με την Αλίκη και τον Αλέξανδρο, την ίδια ώρα που ο Ανδρέας βάζει στη γωνία τη Λυδία για να μάθει αν έχει κάποια σχέση με τα απειλητικά τηλεφωνήματα. Ο Αρης τηλεφωνεί στην Μπέτυ για να την καλέσει στο οικογενειακό δείπνο, όμως εκείνη έχει περίεργη συμπεριφορά. Η Τάρα συμβουλεύει τον Φραγκίσκο να μη δείξει πόσο γουστάρει την Κρίστη για να υπάρχει μυστήριο, ενώ η Τατιάνα δίνει στην Κρίστη ακριβώς την ίδια συμβουλή. Η Γκέλυ επισκέπτεται τον Αλέξανδρο στο σπίτι της Μαριλένας για να ξεκαθαρίσουν τη σχέση τους, ενώ η Σεσίλια προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καινούργια ζωή της. Ένα μυστικό απ’ το παρελθόν της Μπέτυς κινδυνεύει να διαλύσει την σχέση της με τον Αρη.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της αγαπημένης μας καθημερινής συνήθειας, στο επίσημο minisite της σειράς: www.antenna.gr/oisymmathites

FB: https://www.facebook.com/OiSymmathites

#OiSymmathites

 

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων