Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

«ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ»

Πέμπτη 09-02-17

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ– ΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ  22:15

 

Σε ποια απόφαση θα καταλήξουν η Αλίκη και η Μαριλένα σχετικά με τον Αλέξανδρο; Τι αλήθειες κρύβει το μαγνητοφωνάκι που κυκλοφορεί στην Κούλντογκ και σε ποιά χέρια θα καταλήξει; Θα καταλάβει ο Ανδρέας τις κινήσεις της Μαριλένας ή θα οδηγηθούν σε έναν ακόμα μεγάλο καβγά;

Τι θα μάθει η Μαριλένα από τον Φραγκίσκο και πως θα το διαχειριστεί; Θα μάθουν ο Ανδρέας κι η Μαριλένα την αλήθεια για την υγεία του Άρη; Και τι πρόταση κάνει η Μαριλένα στην Τατιάνα;

Όλες οι απαντήσεις αυτή την εβδομάδα στους «ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ», από Δευτέρα 13 έως και Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 22.15, στον ΑΝΤ1.

 

ΕΠEΙΣΟΔΙΑ 62  – 65 (Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου – Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017)

 

Ο Ανδρέας ακούει στο μαγνητοφωνάκι τις συζητήσεις της Μαριλένας με τον «Προμηθέα» και της ζητάει να μιλήσουν. Η Αλίκη αποφασίζει να προστατεύσει τον Αλέξανδρο απ’ τις κατηγορίες για τη ληστεία με όποιον τρόπο μπορεί. Με αφορμή το προξενιό που κάνει ο Φρίντομ στον Φραγκίσκο με την Τάρα, η Κρίστη του αποκαλύπτει τα αισθήματα της για τον συμμαθητή τους, ενώ ο Βαγγέλης κάνει μία επαγγελματική πρόταση στην Ηρώ. Ο Νικόλας σε κατάθλιψη από τις τελευταίες εξελίξεις με την Γκέλυ δέχεται πρόταση από την Κούλντογκ για συνεργασία και ο Γιώργος με την Σεσίλια συναντιούνται με την κοινωνική λειτουργό του αλλοδαπών.

Η Μαριλένα καταλαβαίνει ότι ο Αρης είδε τον Φραγκίσκο για θέμα υγείας του και τον πιέζει να της αποκαλύψει περισσότερα. Η κοινωνική λειτουργός παίρνει την απόφαση για τον Γιώργο και την Σεσίλια, ενώ η Αλίκη αναρωτιέται τι να κάνει σε σχέση με τις πληροφορίες που έχει στα χέρια της σχετικά με τον Ανδρέα. Η Ντίνα υποπτεύεται πως ο Ισίδωρος κάτι της κρύβει, ο Νικόλας μελετάει πυρετωδώς για να καταπλήξει την Γκέλυ με τα βιντεάκια του και ο Αλέξανδρος έχει αντιρρήσεις με την επιλογή της Γκέλυς για τα διαφημιστικά σποτάκια της Κουλντογκ. Η Μαριλένα και ο Ανδρέας προσπαθούν να μάθουν τι τους κρύβει ο Άρης, η Τατιάνα ζητάει μία χάρη από την Κρίστη και η Αλίκη προσπαθεί να κάνει σύμμαχό της τον Στάθη.

Ο Άρης κάνει στη Μαριλένα μια αναπάντεχη πρόταση για να διευκολύνει τη δουλειά της στην Κούλντογκ. Η Αλίκη ανυπομονεί να ξεκλειδώσει ο Στάθης το φάκελο στον υπολογιστή του Αριστείδη και ο Ανδρέας εκμυστηρεύεται έναν φόβο του στον Φρίντομ. Η Τατιάνα προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο σπίτι της Κρίστης, η Αλίκη γίνεται πολύ ευρηματική προκειμένου να μην την πιάσει ο Γιώργος στα πράσα κι η Μαριλένα προσπαθεί να μάθει το μυστικό του Άρη. Στο μεταξύ ο Ηρακλής έχει πιάσει δουλειά στην Κούλντογκ αναστατώνοντας την Αλίκη, ενώ η Τατιάνα αναλαμβάνει να βοηθήσει την Κρίστη στα ερωτικά της.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια της αγαπημένης μας καθημερινής συνήθειας, στο επίσημο minisite της σειράς:

www.antenna.gr/oisymmathites

FB: https://www.facebook.com/OiSymmathites

#OiSymmathites

 

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων