«ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ»

Δευτέρα 05-12-16

ΤΡΙΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ  22:15

Θα πάει ο Αλέξανδρος στο ραντεβού του για την συνέντευξη με την Μαριλένα; Τι αποφασίζει η Μαριλένα για την Διεύθυνση Marketing; Θα κρατήσει την απόφασή της; Θα καταφέρει ο Γιώργος να αναχαιτίσει τις υποψίες της Τότας;

Οι Συμμαθητές πάνε μπουζούκια, αλλά οι μόνοι που έχουν φτάσει στην ώρα τους είναι ο Γιώργος και για κακή του τύχη κι η Αλίκη.. Ποιος πετάει λουλούδια στη Μαριλένα, ποιος θα φύγει εσπευσμένα και ποιοι απ’ τους χαρακτήρες θα κάνουν έρωτα για πρώτη φορά; Θα επιζήσει η Κρίστη από το λαϊκό πρόγραμμα; Θα είναι σοβαρός ο Ηρακλής παρουσία της θείας Αλίκης;

Απολαυστικά επεισόδια γεμάτα πολλές εκπλήξεις, συγκίνηση και ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα από Τρίτη 6 έως και Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 22:15, στον ΑΝΤ1!

Μείνετε συντονισμένοι!

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

34o επεισόδιο

Ο Αλέξανδρος έχει καθυστερήσει για την συνέντευξη και η Μαριλένα παίρνει την απόφασή της χωρίς αυτόν, ο Άρης καταλαβαίνει από ποιον έμαθε η Μπέτυ για το ραντεβού του με την Αλίνα, ενώ η Μπέτυ ακόμα αγνοείται. Η Αλίκη προσπαθεί να πείσει την Μαριλένα ότι ο Ανδρέας και η οικογένειά του είναι ακατάλληλοι για εκείνη, την ίδια ώρα που ο Ηρακλής κανονίζει εορταστική έξοδο στα μπουζούκια. Η Μαριλένα ρωτάει την Τότα τι είδε στο φλιτζάνι του Ανδρέα, ο Φρίντομ ετοιμάζεται για την επέμβαση και ο Ανδρέας παρουσιάζει στη Μαριλένα το καινούργιο επαναστατικό προϊόν της εταιρείας. Θα πάει ο Αλέξανδρος στο ραντεβού του για την συνέντευξη με την Μαριλένα; Πώς αντιδρά ο Άρης όταν μαθαίνει ποιος τον κάρφωσε στην Μπέτυ; Και τι μέλλον βλέπει η Τότα στο φλιτζάνι του Ανδρέα;

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

35o επεισόδιο

Ο Ανδρέας διακόπτει τη συνάντηση για την θέση Marketing πανικόβλητος λόγω ενός τηλεφωνήματος σχετικά με τον Άρη. Η Μαριλένα σπεύδει στην κλινική για τον Αρη παρέα με την Αλίκη, ενώ ο Ισίδωρος δέχεται μία απρόσμενη επαγγελματική πρόταση. Η Τότα τηλεφωνεί στη Μαριλένα αλλά καταλήγει να μιλάει με την Σεσίλια, ο Ισίδωρος πηγαίνει στο επαγγελματικό ραντεβού μαζί με τον Ηρακλή και η Γκέλυ έρχεται αντιμέτωπη με την απόφαση της Μαριλένας για την θέση Μάρκετινγκ.

Τι συμβαίνει με τον Άρη; Θα βοηθήσει η Αλίκη την Μαριλένα στην κλινική; Τι αποφασίζει η Μαριλένα για την Διεύθυνση Marketing; Θα κρατήσει την απόφασή της;

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

36o επεισόδιο

Ο Ισίδωρος ζητάει από τον Ηρακλή να μην πει τίποτα στην Ντίνα για την πρόταση της εταιρείας παραγωγής και η Αλίκη πιέζει τον Γιώργο να επισπεύσει το πάρτυ καλωσορίσματός της. Η Ντίνα αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι της κρύβει ο Ισίδωρος, ενώ ο Γιώργος ζητάει από την Σεσίλια να

επισπεύσουν τον γάμο τους για να προλάβουν πριν το καταλάβει η μάνα του. Ο Φραγκίσκος παίρνει το θάρρος και μιλάει στην κοπέλα του πάρκου. Παράλληλα, ο Γιώργος πλασάρει την έξοδό τους ως το πάρτυ καλωσορίσματος στην Αλίκη και όλη η παρέα θα βρεθεί στα μπουζούκια..  Τι θα αποφασίσει ο Ισίδωρος για την πρόταση από την εταιρεία παραγωγής; Σε ποιον δίνει η Μαριλένα την Διεύθυνση Marketing τελικά; Θα καταλάβει η Ντίνα τι κρύβει ο Ισίδωρος; Θα καταφέρει ο Γιώργος να αναχαιτίσει τις υποψίες της Τότας;

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

37o επεισόδιο

Οι Συμμαθητές πάνε μπουζούκια, αλλά οι μόνοι που έχουν φτάσει στην ώρα τους είναι ο Γιώργος και για κακή του τύχη κι η Αλίκη. Η Γκέλυ είναι παγιδευμένη σε μια συζήτηση με την Ντίνα και η μόνη της ελπίδα να φτάσει έγκαιρα είναι ο Ηρακλής.  Και τι γίνεται όταν ο Αλέξανδρος κι η Γκέλυ συναντηθούν στο καμαρίνι της τραγουδίστριας, την ίδια ώρα που εκεί κατευθύνεται κι η Αλίκη;

#OiSymmathites