Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

«Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ «ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ..» ΣΤΗΝ ΠΙΟ «ΝΟΣΤΙΜΗ» ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Τρίτη 29-11-16

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΕΚΤΟΡΑΣ ΜΠΟΤΡΙΝΙ    

Από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα στις 16:15, στο πιο «νόστιμο» τηλεπαιχνίδι μαγειρικής του ANT1, «Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ», έρχονται τα «πάνω κάτω..» και οι ρόλοι αντιστρέφονται.

Τι σημαίνει αυτό; Ο μέχρι τώρα οικοδεσπότης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, παίρνει τη θέση του σεφ Έκτορα Μποτρίνι και γίνεται ο γευσιγνώστης του τηλεπαιχνιδιού, αποφασίζοντας πιο πιάτο είναι καλύτερο. Αντίστοιχα, ο Έκτορας βρίσκεται στη θέση του Γρηγόρη να εκτελεί χρέη παρουσιαστή και να κατευθύνει το τηλεπαιχνίδι.

Η αγαπημένη εκπομπή που μας έχει συντροφεύσει με μοναδικές συνταγές, δράση και γέλιο με τις μαμάδες σε «πανικό» να κατευθύνουν τα παιδιά τους σε συγκεκριμένο χρόνο, έρχεται με ακόμη πιο νόστιμα πιάτα αλλά και ξεκαρδιστικές στιγμές με τους νέους ρόλους του Γρηγόρη και του Έκτορα.

Ο Γρήγορης Αρναούτογλου και ο Έκτορας Μποτρίνι αλλάζουν ρόλους και συνθέτουν την πιο ανατρεπτική «συνταγή» στην εκπομπή «Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ». 

Μην τη χάσετε! Από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα στις 16:15, στον ΑΝΤ1!

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων