Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

FIASCO ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ NETWIX!

Πέμπτη 15-12-16

Τι φέρνει σε ρήξη τις αιώνιες φίλες Τζένη Μελιτά και Μαντώ Γαστεράτου και ποιος ο ρόλος του Φάνη Λαμπρόπουλου;

Τι «παιχνίδι» παίζει ο Διονύσης Ατζαράκης;

Ποια είναι η νέα δυνατή ομάδα στην ελληνική WebTV;

Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2016.
FIASCO στο διαδικτυακό κανάλι www.netwix.gr  !!! Ο λόγος απλός, καθώς ο Διονύσης Ατζαράκης, ο Φάνης Λαμπρόπουλος, η Μαντώ Γαστεράτου και η Τζένη Μελιτά, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα κωμικό τηλεπαιχνίδι, και αναμετρώνται χαρίζοντάς μας στιγμές σπαρταριστού γέλιου!

Ο Διονύσης Ατζαράκης «επιτίθεται» με ερωτήσεις και προκλήσεις στους τρεις αγαπημένους μας παίκτες, οι οποίοι αναγκάζονται να απαντούν σε αναπάντεχα προσωπικά θέματα, με σκοπό να αποφύγουν την ήττα και την εξευτελιστική αποστολή που περιμένει τον ηττημένο κάθε επεισοδίου. Όμως στο παιχνίδι αυτό δεν κερδίζει πάντα η σωστή απάντηση… και όλα καταλήγουν στο απόλυτο FIASCO!

Σουρεάλ ερωτήσεις, «επικίνδυνες» αποστολές και 4 αγαπημένοι πρωταγωνιστές συντελούν το τέλειο FIASCO μόνο στο www.netwix.gr!

Απολαύστε τα νέα επεισόδια στο LINK: http://www.netwix.gr/fiasco

NETWIX. The ORIGINAL webTV: Το www.netwix.gr είναι ένα διαδικτυακό κανάλι με ORIGINAL περιεχόμενο, που απευθύνεται στη γενιά των digital media. Είναι το νούμερο 1 αυτόνομο, ελληνικό νεανικό web κανάλι, με αποκλειστικό, πρωτογενές και δωρεάν περιεχόμενο, ειδικά φτιαγμένο για το διαδίκτυο. Το netwix σχεδιάστηκε με βασικό στόχο να παρέχει στα νεανικά κοινά (15-35), μέσα από 5 διαφορετικά θεματικά κανάλια (ORIGINAL Comedy, ORIGINAL Series, ORIGINAL Life, ORIGINAL Entertainment, ORIGINAL Tech & Games), άμεση και εύκολη πρόσβαση σε ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές, τηλεοπτικού επιπέδου, σε ένα σύγχρονο, εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον.