Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Τετάρτη 01-11-17

Πρωτιά για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων. Προηγείται των υπόλοιπων καναλιών με δελτίο στις 20.00, με 14,7% στο 15-44

Αυτή τη σεζόν, οι Ειδήσεις στον ΑΝΤ1, έχουν τον πρώτο λόγο! Όλη η τρέχουσα επικαιρότητα και τα τελευταία γεγονότα έρχονται με την ίδια εγκυρότητα και αξιοπιστία και τη νέα σεζόν στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, πάντα με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

 


Σημαντική είναι η άνοδος που σημειώθηκε στην τηλεθέαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων με μέσο όρο 14,7% στο 15-44. Πιο συγκεκριμένα, είναι πρώτο σε τηλεθέαση σε σχέση με τα κεντρικά δελτία ειδήσεων που προβάλλονται εκείνη την ώρα, στις 20.00, ξεπερνώντας το STAR με 5,4 και τον ΣΚΑΙ με 6,7 ποσοστιαίες μονάδες.
 

 

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου είναι κοντά μας φέτος, ανανεωμένο, μαζί με ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών, στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη και την πιο μαχητική δημοσιογραφική ομάδα, να μας ενημερώνει πολύπλευρα για όλες τις ουσιαστικές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΑΝΤ1 News: Γιατί η ενημέρωση είναι η δύναμη του πολίτη!

Καθημερινά στις 20.00

Μπορείτε να δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων, τα νέα της ημέρας και όλη την επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο, στο επίσημο minisite του ΑΝΤ1 News:

http://www.antenna.gr/minisites/ant1-news/home

 

Ευχαριστούμε πολύ,
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων