Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

«ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ»

Δευτέρα 03-07-17

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 17:45

Αυτή την εβδομάδα, η αγαπημένη σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια» έρχεται με τα τελευταία 5 συγκλονιστικά επεισόδια!

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

189o επεισόδιο

Ο Ορέστης μετανιωμένος, ζητάει από την Αγάπη την επαναπρόσληψή του στην εταιρία. Αυτή το συζητάει με τον Παύλο και αποφασίζουν από κοινού, να επανέλθει ο Ορέστης, αλλά με τους δικούς τους όρους. Ο Αντώνης ζητάει από τη Σίλα να συγκατοικήσουν, αλλά δεν παίρνει μια ξεκάθαρη απάντηση.. Η Ελισάβετ ανακοινώνει στη Λίτσα ότι δε θα ξαναπάει στο κομμωτήριο, προκειμένου να διαβάσει και να περάσει στο πανεπιστήμιο.. Ο Αμβρόσιος παρεμβαίνει στο διευθυντή του σχολείου για την πρόσληψη του Αντώνη που δεν έγινε αποδεκτή, λόγω του ποινικού του μητρώου.. Η Ελισάβετ ανακαλύπτει, από ένα τυχαίο γεγονός, ότι η υγεία του Παύλου πλέον είναι σε απόλυτα κρίσιμο σημείο..

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

190o επεισόδιο

Η Ελισάβετ ανακαλύπτει το μυστικό του Παύλου και του ζητάει να της πει όλη την αλήθεια. Η Αγάπη λέει στον Φίλιππο ότι ο Ορέστης θέλει να γυρίσει στην εταιρία και τον εξοργίζει! Ο Αντώνης αποφασίζει να κάνει ένα δώρο στον Αμβρόσιο και ζητάει τη βοήθεια του γιου του. Ο Παύλος κάνει μια τρομερή πλάκα σε Αρετή και Λαμπρινή! H Λίτσα προσπαθεί να βρει αντικαταστάτρια για την Ελισάβετ, όμως δεν τα καταφέρνει. Ο Παύλος πάει κάπου κρυφά και όλοι στο σπίτι υποψιάζονται κάτι διαφορετικό. H Σίλα ανακοινώνει στον Αντώνη την απόφαση που πήρε. Ο Ορέστης συναντιέται με την Ελισάβετ για να της πει κάτι σημαντικό. Η Αρετή ρωτάει ευθέως τον Παύλο, πόσος καιρός του μένει..

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

191o επεισόδιο

Καθώς η υγεία του Παύλου χειροτερεύει, ο ίδιος επισπεύδει τις εξελίξεις. Αγοράζει καινούργια γραφεία για την εταιρία του, και δίνει τα κλειδιά στην Αγάπη και την Ελισάβετ. Ταυτόχρονα, ο Ορέστης απαιτεί να περνάει χρόνο με τη μικρή Μαντώ και το ανακοινώνει στο Φίλιππο και στην Αγάπη. Η Μαρουσώ αγχωμένη, ετοιμάζει τα εγκαίνια της ταβέρνας της. Ο Αντώνης και η Σίλα αποφασίζουν να συγκατοικήσουν κι ενώ η Σίλα είναι σίγουρη ότι η Λίτσα θα φέρει αντιρρήσεις, πέφτει από τα σύννεφα όταν ακούει τις καλύτερες ευχές από το στόμα της. Την ίδια στιγμή, η Αγάπη είναι αποφασισμένη να προσλάβει ξανά τον Ορέστη στην εταιρία και το λέει στο Φίλιππο…

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

192o επεισόδιο

O Παύλος μιλάει με τον γιατρό του και του ζητάει να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν. Ο Ορέστης κάνει φασαρία και απαιτεί να βλέπει τη Μαντώ. Η Αγάπη προσπαθεί να βρει μια μέση λύση μαζί του, ο Φίλιππος όμως είναι έξαλλος! Η Ελισάβετ πετυχαίνει τυχαία τον Λεωνίδα, τον γιατρό που την βοήθησε και οι δυο τους έχουν μια ενδιαφέρουσα κουβέντα. Η Αγάπη κάνει μια γλυκιά χειρονομία και φέρνει κάτι στο σπίτι για την Ελισάβετ. Ο Ορέστης μαθαίνει κάτι για τη Νάντια που δεν το ήξερε και οι δυο τους κάνουν μια καινούρια αρχή. Ο Σταμάτης με τη Λίτσα συνεχίζουν να βρίσκονται και φαίνεται πώς κάπου οδηγεί όλο αυτό. Η Σίλα παθαίνει ηλεκτροπληξία και χάνει τις αισθήσεις της! Ο Παύλος γράφει τα νέα γραφεία της εταιρίας στην Ελισάβετ και στην Αγάπη.

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

193o επεισόδιο ~ Τελευταίο Επεισόδιο ~

Ο Παύλος στην εικόνα της Αγάπης και της Ελισάβετ αγκαλιά και έχοντας την Αλίκη στο πλάι του, συνειδητοποιεί πως είναι ευτυχισμένος. Όταν η Σίλα συνέρχεται από την ηλεκτροπληξία, η ανησυχία του Αντώνη της επιβεβαιώνει τα αισθήματα του. Την ίδια στιγμή η Λαμπρινή κάνει το πρώτο βήμα στην καινούργια της καριέρα στην τηλεόραση. Συγχρόνως η Ελισάβετ έρχεται πιο κοντά με τον Λεωνίδα. Εν τω μεταξύ ο Παύλος δίνει διακριτικά οδηγίες σε όλους, σαν να πρόκειται να φύγει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο μόνος όμως που  καταλαβαίνει πως κάτι άλλο, πιο σοβαρό συμβαίνει είναι ο Βαγγέλης. Ο Παύλος αποχαιρετά τους αγαπημένους του και φεύγει από το σπίτι, γνωρίζοντας πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ. Λίγη ώρα αργότερα η Αλίκη καταρρέει, όταν πληροφορείται το τραγικό τέλος. Ένα χρόνο μετά η ζωή συνεχίζεται….. και βλέπουμε τους ήρωες πως διαχειρίζονται τη ζωή τους και τι έχει συμβεί στο διάστημα που πέρασε….

Για να μην χάνετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της αγαπημένης σας καθημερινής σειράς, μπείτε στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/didymafeggaria

#DidymaFeggaria

Ευχαριστούμε πολύ,

Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων