Δες ΕΔΩ το νέο ΒΕΤΑ site του antenna.gr
 

«ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ»

Παρασκευή 26-05-17

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΪΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 17:45

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

164o επεισόδιο

Ο Ορέστης περνά στην αντεπίθεση και δείχνει έτοιμος για ακραίες λύσεις. Ταυτόχρονα ο Παύλος πιέζει έντονα την Αρετή, την Αλίκη και την Ελισάβετ, μέχρι να επιβεβαιωθούν οι υποψίες του. Εν τω μεταξύ ο Φίλιππος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο «αντροπαρέα» και χαρίζει στο Νικόλα την πιο ωραία μέρα της ζωής του! Την ίδια στιγμή η Σίλα, παρά την επιμονή της Λίτσας, δεν τολμά να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της απόστασης, που έχει πάρει από τον Αντώνη. Παράλληλα η Λαμπρινή αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Τόλη, μετανιώνει όμως αμέσως μετά την έντονη αντίδρασή του. Συγχρόνως η Ελισάβετ συναντά την Αφροδίτη, έχοντας στο μυαλό της μία αριστοτεχνική παγίδα. Λίγο αργότερα ο Ορέστης κεραυνοβολεί τον Παύλο, με μία δήλωση σοκ!

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

165o επεισόδιο

Ο Παύλος δεν δέχεται την απόλυση του Ορέστη και τον αιφνιδιάζει πολύ.. παράλληλα του δίνει και μια συμβουλή για το πώς να χειριστεί το θέμα της Αγάπης. Η Ελισάβετ απειλεί την Αφροδίτη και την αναγκάζει να εξαφανιστεί από προσώπου γης! Στο μεταξύ, ο Αντώνης αρχίζει να πιστεύει ότι η Σίλα τα ξαναβρήκε με κάποιον παλιό δεσμό της! Η Φραντζέσκα με τον Φίλιππο κάνουν μια πολιτισμένη κουβέντα και κάνουν μια καινούρια αρχή. Εντωμεταξύ, η Ελισάβετ με τη Σίλα πάνε στο τμήμα για να καταγγείλουν την Αφροδίτη! Ο Παύλος απειλεί ότι θα ξεγράψει τελείως την Αγάπη εάν δεν κάνει αυτό που της λέει..

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

166o επεισόδιο

Ο Παύλος, θυμωμένος με την αδιάλλακτη στάση της Αγάπης, δοκιμάζει μια νέα προσέγγιση. Ταυτόχρονα η Σίλα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Αντώνη και να ξεκαθαρίσει τη δυσάρεστη κατάσταση στην οποία έχουν βρεθεί. Την ίδια στιγμή η Αγάπη, έχοντας μάθει για την παραίτηση του Ορέστη, εφορμά στο γραφείο του και τον βρίσκει με την Ελισάβετ. Εν τω μεταξύ η Αφροδίτη, τρομοκρατημένη από τη συνάντησή της με τον νόμο, παίρνει μία απόφαση ζωής. Το ίδιο βράδυ η Ελισάβετ ετοιμάζεται για έξοδο, όταν όμως έρχεται αντιμέτωπη με τον Παύλο, εκείνος έχει άλλα σχέδια. Λίγο αργότερα ο Φίλιππος μένει έκπληκτος από την εμφάνιση της Αγάπης στην πόρτα του σπιτιού του.

 

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

167o επεισόδιο

Η Αγάπη μένει στο σπίτι του Φίλιππου για φαγητό επειδή της ζητάει ο Νικόλας να κάνουνε παρέα. Στο μεταξύ, η Λίτσα βγαίνει με την Λαμπρινή για ποτό και καταλήγουν μεσάνυχτα, μεθυσμένες να τραγουδάνε στο σπίτι του Ταξόπουλου! Ο Ορέστης συνωμοτεί με την Αλίκη και ζητάει μια μεγάλη χάρη από τον Παύλο. Ο Αντώνης ρωτάει ευθέως τη Σίλα αν έχει κάνει επανασύνδεση με κάποιον παλιό της δεσμό. Ο Φίλιππος με την Αγάπη έρχονται πολύ κοντά και μετά από πολλούς μήνες, μοιράζονται μια τρυφερή στιγμή. Παράλληλα, η Ελισάβετ “καρφώνει” στον Φίλιππο ότι η Αγάπη χώρισε με τον Ορέστη. Ο Παύλος έχει άλλο ένα επεισόδιο και βρίσκεται λιπόθυμος στο πάτωμα!

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

168o επεισόδιο

Η ξαφνική λιποθυμία του Παύλου αναστατώνει τους πάντες μέσα στο σπίτι τους, ο ίδιος όμως παραμένει ανένδοτος να εισαχθεί στο νοσοκομείο και φωνάζει το γιατρό στο σπίτι.. Η Αγάπη ταράζεται με την άδεια που ζητάει ο Ορέστης και το κλίμα ανάμεσά τους παραμένει τεταμένο. Η Ελισάβετ δείχνει ενθουσιασμένη με τη νέα προοπτική των σπουδών της και παραμένει αθεράπευτα ερωτευμένη με τον Ορέστη.. Τα νέα δεδομένα που μαθαίνει ο Φίλιππος από την Ελισάβετ, ότι η Αγάπη έχει χωρίσει με τον Ορέστη, του αναπτερώνουν μεν το ηθικό, αλλά τον βάζουν σε καινούργιες σκέψεις και αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να δράσει γρήγορα.. Την ίδια στιγμή η Αρετή ανακοινώνει στην Αγάπη το κρίσιμο σημείο που βρίσκεται η υγεία του Παύλου..

 

Επειδή κάποιες φορές πρέπει πάση θυσία να μάθεις τη συνέχεια… μπες στο www.ant1next.gr και δες το παρακάτω επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς «ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ» πριν παιχτεί στην τηλεόραση. Σε High quality, χωρίς διαφημίσεις και ο 1ος μήνας δωρεάν για όλους!

ANT1 NEXT και είσαι πάντα μπροστά.

 

Για να μην χάνετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις της αγαπημένης σας καθημερινής σειράς, μπείτε στο επίσημο minisite: www.antenna.gr/didymafeggaria

#DidymaFeggaria

 

 

Ευχαριστούμε πολύ,

Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων